Chateau Meiland: Martien is boos op Maxime die zich verslaapt: ‘Verschrikkelijk!’

Chateau Meiland: Martien is boos op Maxime die zich verslaapt: ‘Verschrikkelijk!’

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Er staat in Chateau Meiland een reis naar het chateau op de planning, maar dankzij Maxime loopt het allemaal niet zoals gehoopt. Martien Meiland krijgt het op zijn heupen als zijn dochter vijf minuten te laat is en hij besluit Maxime te bellen…

Lees verder onder de video.

<em>Chateau Meiland</em>: Martien is boos op Maxime die zich verslaapt: ‘Verschrikkelijk!’ Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Er staat in Chateau Meiland een reis naar het chateau op de planning, maar dankzij Maxime loopt het allemaal niet zoals gehoopt. Martien Meiland krijgt het op zijn heupen als zijn dochter vijf minuten te laat is en hij besluit Maxime te bellen… Lees verder onder de video. ‘Echt wat voor Maxime’Maxime neemt op en bekent dat zij zich heeft verslapen. “Ach Maxime, we staan allemaal te wachten!”, reageert Martien geïrriteerd. “Joh, verschrikkelijk! Nou, echt wat voor Maxime.” Bekijk het fragment uit Chateau Meiland in de video hierboven. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chateau Meiland: Dit is het nieuwe huis van Maxime Bekijk deze video » Martien (Chateau Meiland) geeft tip voor coronatest: ‘Gewoon ontspannen’ Bekijk deze video »

‘Echt wat voor Maxime’
Maxime neemt op en bekent dat zij zich heeft verslapen. “Ach Maxime, we staan allemaal te wachten!”, reageert Martien geïrriteerd. “Joh, verschrikkelijk! Nou, echt wat voor Maxime.”

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland in de video hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Martien is boos op Maxime die zich verslaapt: ‘Verschrikkelijk!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier