Danny Froger over nieuwe baan: "Ik ben verantwoordelijk voor de online content" (Koffietijd)

Danny Froger over nieuwe baan: "Ik ben verantwoordelijk voor de online content" (Koffietijd)

Danny Froger heeft zich ook aangesloten bij de artiesten die in coronatijd iets anders zijn gaan doen. Danny zit nu gewoon van 9 tot 5 achter zijn bureau vertelt hij bij Koffietijd aan tafel. Bekijk het Koffietijd-fragment over o.a. Danny's nieuwe baan hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Danny Froger</em> over nieuwe baan: &quot;Ik ben verantwoordelijk voor de online content&quot; (Koffietijd) Danny Froger heeft zich ook aangesloten bij de artiesten die in coronatijd iets anders zijn gaan doen. Danny zit nu gewoon van 9 tot 5 achter zijn bureau vertelt hij bij Koffietijd aan tafel. Bekijk het Koffietijd-fragment over o.a. Danny's nieuwe baan hieronder. Lees verder onder de video. Niet stilzittenFroger kan niet optreden door de coronacrisis en die livestreams vindt hij maar niks. Nu werkt hij bij het hardware bedrijf Logitech: "Ik kan niet zo heel goed stilzitten. Ik had iedere serie inmiddels wel gezien. Eigenlijk kwam dit gelukkig op m'n pad. Ik vind het echt te gek om bij zo een bedrijf te werken. Ik ben verantwoordelijk voor de online content", zegt Froger trots, die dinsdag ook zijn nieuwe single Jij bent van mij zingt bij Koffietijd. Bekijk hierboven het Koffietijd-fragment met Danny over zijn nieuwe baan. Bekijk ook Zien: Danny Froger openhartig over eerste kind, gezonder leven en coronacrisis Bekijk deze video » Danny Froger leeft veel gezonder: ‘Ik zat niet lekker in mijn vel’ (video) Bekijk deze video »
TV :
Danny Froger over nieuwe baan: "Ik ben verantwoordelijk voor de online content" (Koffietijd)

Niet stilzitten
Froger kan niet optreden door de coronacrisis en die livestreams vindt hij maar niks. Nu werkt hij bij het hardware bedrijf Logitech: "Ik kan niet zo heel goed stilzitten. Ik had iedere serie inmiddels wel gezien. Eigenlijk kwam dit gelukkig op m'n pad. Ik vind het echt te gek om bij zo een bedrijf te werken. Ik ben verantwoordelijk voor de online content", zegt Froger trots, die dinsdag ook zijn nieuwe single Jij bent van mij zingt bij Koffietijd.

Bekijk hierboven het Koffietijd-fragment met Danny over zijn nieuwe baan.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Danny Froger over nieuwe baan: "Ik ben verantwoordelijk voor de online content" (Koffietijd) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier