Valentijn in Veronica Inside over huldiging Ajax: "Het is helemaal fout gegaan"

Valentijn in Veronica Inside over huldiging Ajax: "Het is helemaal fout gegaan"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 7 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Valentijn in <em>Veronica Inside</em> over huldiging <em>Ajax</em>: &quot;Het is helemaal fout gegaan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 7 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 7 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Valentijn was niet blij met de huldiging van Ajax en liet dat ook blijken. Om die reden wordt hij nu bestookt door verschillende 'wappies'. "Ik krijg allerlei mailtjes van wappies dat ik er niks van begrijp", aldus Valentijn. Hij is echter nog steeds van mening dat deze huldiging niet had moeten plaatsvinden: "Het is helemaal fout gegaan." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Valentijn was niet blij met de huldiging van Ajax en liet dat ook blijken. Om die reden wordt hij nu bestookt door verschillende 'wappies'. "Ik krijg allerlei mailtjes van wappies dat ik er niks van begrijp", aldus Valentijn. Hij is echter nog steeds van mening dat deze huldiging niet had moeten plaatsvinden: "Het is helemaal fout gegaan."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Valentijn in Veronica Inside over huldiging Ajax: "Het is helemaal fout gegaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier