Johan Derksen is doodziek van Máxima: "Ze is gehersenspoeld" (Veronica Inside)

Johan Derksen is doodziek van Máxima: "Ze is gehersenspoeld" (Veronica Inside)

Koningin Máxima was maandag 17 mei jarig en dat werd uiteraard besproken in de uitzending van Veronica Inside. Johan Derksen is doodziek geworden van de koningin vanwege alle beelden die deze dag op televisie voorbijkwamen. Het was teveel Máxima voor Johan.

Hogere kringen
Derksen heeft ook de documentaires gezien over onze koningin en het viel hem op dat ze gehersenspoeld is. "Ze moest ervoor zorgen om in hogere kringen terecht te komen van haar ouders", zegt hij. Bekijk het Veronica Inside-fragment hieronder.

<em>Johan Derksen</em> is doodziek van <em>Máxima</em>: &quot;Ze is gehersenspoeld&quot; (Veronica Inside) Koningin Máxima was maandag 17 mei jarig en dat werd uiteraard besproken in de uitzending van Veronica Inside. Johan Derksen is doodziek geworden van de koningin vanwege alle beelden die deze dag op televisie voorbijkwamen. Het was teveel Máxima voor Johan. Hogere kringenDerksen heeft ook de documentaires gezien over onze koningin en het viel hem op dat ze gehersenspoeld is. "Ze moest ervoor zorgen om in hogere kringen terecht te komen van haar ouders", zegt hij. Bekijk het Veronica Inside-fragment hieronder. Bekijk ook Zien: koningin Máxima vertelt openhartig over zelfmoord van zusje Ines Bekijk deze video » Sandra Schuurhof over Máxima-interview: "Matthijs veel aan het woord" Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen is doodziek van Máxima: "Ze is gehersenspoeld" (Veronica Inside)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen is doodziek van Máxima: "Ze is gehersenspoeld" (Veronica Inside) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier