Hart van Nederland: kinderen moedigen Oranje aan bij laatste training voor EK

Hart van Nederland: kinderen moedigen Oranje aan bij laatste training voor EK

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).

Zondag 13 juni speelt Nederland tegen Oekraïne in de eerste wedstrijd voor het EK-voetbal. De allerjongste fans moedigen het team aan bij de laatste training voor de grote wedstrijd. De jonge fans hebben er genoeg vertrouwen in dat Oranje goed gaat presteren op het EK.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: kinderen moedigen <em>Oranje</em> aan bij laatste training voor <em>EK</em> Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Zondag 13 juni speelt Nederland tegen Oekraïne in de eerste wedstrijd voor het EK-voetbal. De allerjongste fans moedigen het team aan bij de laatste training voor de grote wedstrijd. De jonge fans hebben er genoeg vertrouwen in dat Oranje goed gaat presteren op het EK. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Video: vijfduizend fans van Oranje konden geluk niet op tijdens wedstrijd Nederland - Letland Bekijk deze video » Zien: oranjefans hebben speciale boodschap voor Frank de Boer Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: kinderen moedigen Oranje aan bij laatste training voor EK of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier