Video: dit dorpje in Ierland krijgt hoofdrol in Disney-film

Video: dit dorpje in Ierland krijgt hoofdrol in Disney-film

Een klein dorpje in Ierland wordt binnenkort omgetoverd in een waar Disney-walhalla. Er komt een nieuwe Disney-film aan en het dorp krijgt de hoofdrol. Normaal gesproken gebeurt er niet veel in het piepkleine dorpje dus de kinderen kunnen hun geluk niet op dat het dorpje waarin zij wonen terug te zien is in de film.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: dit dorpje in <em>Ierland</em> krijgt hoofdrol in <em>Disney-film</em> Een klein dorpje in Ierland wordt binnenkort omgetoverd in een waar Disney-walhalla. Er komt een nieuwe Disney-film aan en het dorp krijgt de hoofdrol. Normaal gesproken gebeurt er niet veel in het piepkleine dorpje dus de kinderen kunnen hun geluk niet op dat het dorpje waarin zij wonen terug te zien is in de film. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Bekijk officiële trailer Jungle Cruise met Dwayne Johnson Bekijk deze video » Bekijk de officiële trailer: Wolfgang vanaf 25 juni op DisneyPlus Bekijk deze video » Vampierperikelen vanaf nu te zien bij Disney Plus: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: dit dorpje in Ierland krijgt hoofdrol in Disney-film


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: dit dorpje in Ierland krijgt hoofdrol in Disney-film of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier