NOS EK Voetbal Turkije - Wales eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Turkije - Wales eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Turkije - Wales eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en om 18:00 uur live verslag van Turkije - Wales in Bakoe, Azerbeidzjan. Tweede duelHet is de tweede speelronde in Groep A. Turkije verloor het openingsduel met 3-0 van Italië. Wales begon het toernooi met een gelijkspel: 1-1 tegen Zwitserland. GeschiedenisDe laatste keer dat Turkije en Wales tegen elkaar speelden was in 1997. In de WK-kwalificatie voor het WK van 1998 werd het 6-4 voor Turkije. In Wales werd het een jaar eerder 0-0. In totaal waren er tot nu toe zes ontmoetingen tussen Turkije en Wales. Wales won drie keer, Turkije twee keer en het eindigde één keer in een gelijkspel. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal. Samenvatting Turkije - Italië (openingswedstrijd EK voetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Wales - Zwitserland (EK voetbal, poule A) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en om 18:00 uur live verslag van Turkije - Wales in Bakoe, Azerbeidzjan.

Tweede duel
Het is de tweede speelronde in Groep A. Turkije verloor het openingsduel met 3-0 van Italië. Wales begon het toernooi met een gelijkspel: 1-1 tegen Zwitserland.

Geschiedenis
De laatste keer dat Turkije en Wales tegen elkaar speelden was in 1997. In de WK-kwalificatie voor het WK van 1998 werd het 6-4 voor Turkije. In Wales werd het een jaar eerder 0-0. In totaal waren er tot nu toe zes ontmoetingen tussen Turkije en Wales. Wales won drie keer, Turkije twee keer en het eindigde één keer in een gelijkspel.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal Turkije - Wales eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier