Video: opengedraaide brandkranen zorgen voor watertekort en overlast

Video: opengedraaide brandkranen zorgen voor watertekort en overlast

In meerdere Haagse wijken zijn gisteravond tientallen brandkranen opengedraaid. Onder meer in wijken Duindorp en Laakkwartier was het raak. Het is in Den Haag al jaren een 'traditie' dat mensen bij heet weer de brandkranen opendraaien. Het zorgde voor wat waterpret, maar tegelijkertijd kregen veel mensen geen water meer uit de kraan.

Bekijk de video van NOS hieronder.

Video: <em>opengedraaide brandkranen</em> zorgen voor watertekort en overlast In meerdere Haagse wijken zijn gisteravond tientallen brandkranen opengedraaid. Onder meer in wijken Duindorp en Laakkwartier was het raak. Het is in Den Haag al jaren een 'traditie' dat mensen bij heet weer de brandkranen opendraaien. Het zorgde voor wat waterpret, maar tegelijkertijd kregen veel mensen geen water meer uit de kraan. Bekijk de video van NOS hieronder. Bekijk ook ZIEN: Kiki Bertens stopt met tennis: "Het is erg zwaar geweest de laatste tijd" Bekijk deze video » Zien: China lanceert raket met 3 astronauten naar Chinees ruimtestation Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: opengedraaide brandkranen zorgen voor watertekort en overlast of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier