Video: A27 bezaaid met slachtafval en veroorzaakt stankoverlast

Video: A27 bezaaid met slachtafval en veroorzaakt stankoverlast

Mensen in de omgeving van Oosterhout in Noord-Brabant moeten tijdelijk even de neus dichtknijpen. De A27 ligt bezaaid met slachtafval, met flinke stankoverlast tot gevolg. Het afval viel van een voertuig af op een toerit van de A27. Hoe dat kon gebeuren is nog onduidelijk. Ook is nog onbekend wat voor slachtafval het precies is.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: A27 bezaaid met <em>slachtafval</em> en veroorzaakt stankoverlast Mensen in de omgeving van Oosterhout in Noord-Brabant moeten tijdelijk even de neus dichtknijpen. De A27 ligt bezaaid met slachtafval, met flinke stankoverlast tot gevolg. Het afval viel van een voertuig af op een toerit van de A27. Hoe dat kon gebeuren is nog onduidelijk. Ook is nog onbekend wat voor slachtafval het precies is. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: Ouders doodgereden Anouk strijden voor zware straffen verkeershufters Bekijk deze video » Ministers kritisch op handschuddende Koning: "Coronaregels gelden voor iedereen" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: A27 bezaaid met slachtafval en veroorzaakt stankoverlast of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier