Video: Gelderse voetbalclub in vlammen op gegaan

Video: Gelderse voetbalclub in vlammen op gegaan

De kantine van een Gelderse voetbalclub is in vlammen op gegaan. Medewerkers zijn in tranen om de enorme ravage aan de voetbalclub. Twee jaar geleden is de kantine nog helemaal opgeknapt door deze vrijwilligers. "Een drama wat hier gebeurd is", aldus een bestuurslid.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: <em>Gelderse voetbalclub</em> in vlammen op gegaan De kantine van een Gelderse voetbalclub is in vlammen op gegaan. Medewerkers zijn in tranen om de enorme ravage aan de voetbalclub. Twee jaar geleden is de kantine nog helemaal opgeknapt door deze vrijwilligers. "Een drama wat hier gebeurd is", aldus een bestuurslid. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Video: zonnepanelen zorgen voor grote brand in vrijstaand huis Gassel Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie deelt beelden van autobranden Harlingen Bekijk deze video » Gasten Beekse Bergen over enorme brand: "Balen voor iedereen!" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Gelderse voetbalclub in vlammen op gegaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV