Angela de Jong over docu Sigrid Kaag: "Ze willen van wit, zwart maken!" (Op1)

Angela de Jong over docu Sigrid Kaag: "Ze willen van wit, zwart maken!" (Op1)

De documentaire rondom Sigrid Kaag houdt ons nog even in de greep, nu bekend is geworden dat de VPRO bereid was om scènes te manipuleren met photoshop. Angela de Jong is er niet over te spreken.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Angela de Jong</em> over docu Sigrid Kaag: &quot;Ze willen van wit, zwart maken!&quot; (Op1) De documentaire rondom Sigrid Kaag houdt ons nog even in de greep, nu bekend is geworden dat de VPRO bereid was om scènes te manipuleren met photoshop. Angela de Jong is er niet over te spreken. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Van wit zwart makenAngela de Jong bekijkt de situatie rondom de documentaire over Sigrid Kaag vanuit een journalistiek oogpunt. Ze vertelt dat de makers absoluut niet onafhankelijk zijn geweest en dat ze "van wit, zwart hebben willen maken". De waarheid wordt in deze zin gemanipuleerd. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Angela de Jong over docu Sigrid Kaag: "Ze willen van wit, zwart maken!" (Op1)

Van wit zwart maken
Angela de Jong bekijkt de situatie rondom de documentaire over Sigrid Kaag vanuit een journalistiek oogpunt. Ze vertelt dat de makers absoluut niet onafhankelijk zijn geweest en dat ze "van wit, zwart hebben willen maken". De waarheid wordt in deze zin gemanipuleerd.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong over docu Sigrid Kaag: "Ze willen van wit, zwart maken!" (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier