Betogers demonstreren tegen coronamaatregelen: "90% is vals positief" (video)

Betogers demonstreren tegen coronamaatregelen: "90% is vals positief" (video)

Een hoop betogers hebben zich verzameld om te demonstreren tegen de huidige coronamaatregelen, zij willen hun vrijheid terug. Daarbij geloven zij ook niet in de hoge besmettingen: 90% is vals positief van de besmettingen", aldus een van de demonstranten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Betogers <em>demonstreren</em> tegen <em>coronamaatregelen</em>: &quot;90% is vals positief&quot; (video) Een hoop betogers hebben zich verzameld om te demonstreren tegen de huidige coronamaatregelen, zij willen hun vrijheid terug. Daarbij geloven zij ook niet in de hoge besmettingen: 90% is vals positief van de besmettingen", aldus een van de demonstranten. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Video: Lhbti-kantoor in Georgië vernield tijdens pride-optocht in Tbilisi Bekijk deze video » Zien: Duizenden Spanjaarden protesteren na dood homoseksuele Samuel Luiz Bekijk deze video » Zien: demonstraties tegen coronaregels in Amsterdam en Sydney Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Betogers demonstreren tegen coronamaatregelen: "90% is vals positief" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier