Zien: windsurfer Kiran Badloe is zo goed als zeker van gouden medaille

Zien: windsurfer Kiran Badloe is zo goed als zeker van gouden medaille

Het begint er heel goed uit te zien voor Kiran Badloe. De windsurfer won zojuist de twaalfde race en verstevigt zijn leiding in het algemeen klassement. Hij hoeft alleen nog te finishen in de medal race om de gouden medaille veilig te stellen. Badloe heeft in het tussenklassement nu 33 punten. De Fransman Thomas Goyard is tweede met 52 punten.

Zien: windsurfer <em>Kiran Badloe</em> is zo goed als zeker van gouden medaille Het begint er heel goed uit te zien voor Kiran Badloe. De windsurfer won zojuist de twaalfde race en verstevigt zijn leiding in het algemeen klassement. Hij hoeft alleen nog te finishen in de medal race om de gouden medaille veilig te stellen. Badloe heeft in het tussenklassement nu 33 punten. De Fransman Thomas Goyard is tweede met 52 punten. Bekijk de video van Eurosport hierboven. Bekijk ook hoe laat de ontknoping van het windsurfen op de Olympische Spelen is. Bekijk ook Zien: Kiran Badloe wint het eerste EK windfoiling in Zwitserland Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Windsurfers onderweg naar Olympische Spelen Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: windsurfer Kiran Badloe is zo goed als zeker van gouden medaille

Bekijk de video van Eurosport hierboven. Bekijk ook hoe laat de ontknoping van het windsurfen op de Olympische Spelen is.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: windsurfer Kiran Badloe is zo goed als zeker van gouden medaille of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier