Hart van Nederland: bestuurder redt vrouw uit brandende auto

Hart van Nederland: bestuurder redt vrouw uit brandende auto

Een heldendaad op de A12 bij Bunnik vandaag (2 augustus). Een alerte bestuurder trok een vrouw uit haar brandende auto op de snelweg. De vrouw was op een aanhanger van een bestelwagen gebotst en dat zorgde ervoor dat haar auto vlam vatte. Ze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: bestuurder redt vrouw uit brandende auto Een heldendaad op de A12 bij Bunnik vandaag (2 augustus). Een alerte bestuurder trok een vrouw uit haar brandende auto op de snelweg. De vrouw was op een aanhanger van een bestelwagen gebotst en dat zorgde ervoor dat haar auto vlam vatte. Ze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: Belgische buschauffeur redt bejaarde vrouw van spoorwegovergang Bekijk deze video » Heldendaad bij Rotterdamse steekpartij: getuige knuppelt aanvaller neer Bekijk deze video » Heftige beelden: man uit brandende auto gered door agenten in Texas Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: bestuurder redt vrouw uit brandende auto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier