Humberto gemist? De 3JS treden op met nieuwe single 'Talent'

Humberto gemist? De 3JS treden op met nieuwe single 'Talent'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? De <em>3JS</em> treden op met nieuwe single 'Talent' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. De 3JS brachten vorige week hun nieuwe single 'Talent' uit, een nummer over in jezelf geloven en talenten ontwikkelen. De Volendamse band treedt bij Humberto op met hun nieuwe single en zorgt voor een spetterende afsluiting van de show. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? De 3JS treden op met nieuwe single 'Talent'

De 3JS brachten vorige week hun nieuwe single 'Talent' uit, een nummer over in jezelf geloven en talenten ontwikkelen. De Volendamse band treedt bij Humberto op met hun nieuwe single en zorgt voor een spetterende afsluiting van de show.

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? De 3JS treden op met nieuwe single 'Talent' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier