Op1 gemist? Hubert Bruls begrijpt eindtijd horeca van 00:00 uur niet

Op1 gemist? Hubert Bruls begrijpt eindtijd horeca van 00:00 uur niet

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Hubert Bruls</em> begrijpt eindtijd horeca van 00:00 uur niet Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls snapt de eindtijd van 00:00 uur voor de horeca niet. "Er zitten op een avond meer mensen bij een bingo dan bij een kroeg in mijn stad, dat is wel heel raar", aldus Bruls. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Hubert Bruls begrijpt eindtijd horeca van 00:00 uur niet

De voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls snapt de eindtijd van 00:00 uur voor de horeca niet. "Er zitten op een avond meer mensen bij een bingo dan bij een kroeg in mijn stad, dat is wel heel raar", aldus Bruls.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Hubert Bruls begrijpt eindtijd horeca van 00:00 uur niet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV