Docu 30 en nooit meer werken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu 30 en nooit meer werken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu 30 en nooit meer werken gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op je dertigste met pensioen, wishful thinking of goed mogelijk? In deze documentaire onderzoeken we de FIRE-beweging, een levensfilosofie die als doel heeft zo vroeg mogelijk financieel onafhankelijk te worden en daardoor soms al decennia eerder met pensioen te kunnen. Lucky fewIn Amerika gaat het als een lopend vuurtje en ook in Nederland raken steeds meer jongeren in de ban ervan. Maar hoe werkt dat nou precies? Is zo'n levensstijl weggelegd voor de lucky few of kunnen we allemaal rentenieren voor ons veertigste? Ervaringsdeskundigen, jonge pensionado's en experts vertellen alle ins en outs. MinimalistischFIRE, ofwel Financial Independence, Retire Early, heeft als voornaamste doel om mensen zo vroeg mogelijk financieel onafhankelijk te laten worden. Dat kan op veel verschillende manieren. Van een minimalistisch leven in vrijheid tot hard werken tot je erbij neervalt om zo jaren eerder te genieten van een (dik) pensioen. Bekijk de eerste beelden van Hoeveel ben je waard? seizoen 5 Bekijk deze video » Bekijk de bloopers van Jan de Hoop in Rooijakkers over de Vloer: "Hilarische fragmenten" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Op je dertigste met pensioen, wishful thinking of goed mogelijk? In deze documentaire onderzoeken we de FIRE-beweging, een levensfilosofie die als doel heeft zo vroeg mogelijk financieel onafhankelijk te worden en daardoor soms al decennia eerder met pensioen te kunnen.

Lucky few
In Amerika gaat het als een lopend vuurtje en ook in Nederland raken steeds meer jongeren in de ban ervan. Maar hoe werkt dat nou precies? Is zo'n levensstijl weggelegd voor de lucky few of kunnen we allemaal rentenieren voor ons veertigste? Ervaringsdeskundigen, jonge pensionado's en experts vertellen alle ins en outs.

Minimalistisch
FIRE, ofwel Financial Independence, Retire Early, heeft als voornaamste doel om mensen zo vroeg mogelijk financieel onafhankelijk te laten worden. Dat kan op veel verschillende manieren. Van een minimalistisch leven in vrijheid tot hard werken tot je erbij neervalt om zo jaren eerder te genieten van een (dik) pensioen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docu 30 en nooit meer werken gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV