112 Vandaag: Ellie Lust boos op man met dikke Mercedes die eieren steelt

112 Vandaag: Ellie Lust boos op man met dikke Mercedes die eieren steelt

Ellie Lust is in 112 Vandaag bepaald niet te spreken over een man die eieren steelt. Deze eitjes liggen langs de weg en kunnen voor een paar euro worden meegenomen. Maar deze meneer, die in een dikke Mercedes rijdt, vond het nodig om de eieren gratis mee te nemen en ook nog eens het geldkistje leeg te roven. “Waar een groot mens klein in kan zijn, betaal gewoon even voor die eieren”, aldus Lust.

Bekijk de video van 112 Vandaag hieronder.

112 Vandaag is elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

<em>112 Vandaag</em>: Ellie Lust boos op man met dikke Mercedes die eieren steelt Ellie Lust is in 112 Vandaag bepaald niet te spreken over een man die eieren steelt. Deze eitjes liggen langs de weg en kunnen voor een paar euro worden meegenomen. Maar deze meneer, die in een dikke Mercedes rijdt, vond het nodig om de eieren gratis mee te nemen en ook nog eens het geldkistje leeg te roven. “Waar een groot mens klein in kan zijn, betaal gewoon even voor die eieren”, aldus Lust. Bekijk de video van 112 Vandaag hieronder. 112 Vandaag is elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken bij Gids.tv. Dementerende vrouw stapt in willekeurig voertuig en toen gebeurde dit (112 Vandaag) Bekijk deze video » De Oranjezomer: Johan Derksen vond bezoek Ellie Lust erg lastig Bekijk deze video »
TV :
112 Vandaag: Ellie Lust boos op man met dikke Mercedes die eieren steelt


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 112 Vandaag: Ellie Lust boos op man met dikke Mercedes die eieren steelt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV