Beste Zangers gemist? Belle Perez en Joe Buck duetten 'Rewrite the stars'

Beste Zangers gemist? Belle Perez en Joe Buck duetten 'Rewrite the stars'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Belle Perez heeft de film 'The Greatest Showman' gezien en daar zat één nummer in die ze graag in duet wilde zingen met Joe Buck, 'Rewrite the stars'. Belle heeft dit nummer gekozen omdat ze het nummer perfect vindt passen bij Joe.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Belle Perez</em> en <em>Joe Buck</em> duetten 'Rewrite the stars' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Belle Perez heeft de film 'The Greatest Showman' gezien en daar zat één nummer in die ze graag in duet wilde zingen met Joe Buck, 'Rewrite the stars'. Belle heeft dit nummer gekozen omdat ze het nummer perfect vindt passen bij Joe. Tekst gaat verder onder de video. Rewrite the starsHet nummer 'Rewrite the stars' wordt origineel gezongen door Benj Pasek and Justin Paul, maar het werd pas echt een hit na de film 'The Greatest Showman'. In die film zingen Zendaya en Zac Efron een romantisch duet, dat veel weg heeft van het optreden van Belle en Joe. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Belle Perez en Joe Buck duetten 'Rewrite the stars'

Rewrite the stars
Het nummer 'Rewrite the stars' wordt origineel gezongen door Benj Pasek and Justin Paul, maar het werd pas echt een hit na de film 'The Greatest Showman'. In die film zingen Zendaya en Zac Efron een romantisch duet, dat veel weg heeft van het optreden van Belle en Joe.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV