Video: Fallon Sherrock wint van Mensur Suljovic en staat in kwartfinale Grand Slam of Darts

Video: Fallon Sherrock wint van Mensur Suljovic en staat in kwartfinale Grand Slam of Darts

Fallon Sherrock timmert al een tijdje aan de weg in de dartswereld, en daar lijkt ze nu de vruchten van te plukken. Als eerste vrouw bereikte ze de tweede ronde van de Grand Slam of Darts, maar nu staat ze zelfs in de kwartfinale na haar zege op Mensur Suljovic.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Fallon Sherrock</em> wint van Mensur Suljovic en staat in kwartfinale <em>Grand Slam of Darts</em> Fallon Sherrock timmert al een tijdje aan de weg in de dartswereld, en daar lijkt ze nu de vruchten van te plukken. Als eerste vrouw bereikte ze de tweede ronde van de Grand Slam of Darts, maar nu staat ze zelfs in de kwartfinale na haar zege op Mensur Suljovic. Lees verder onder de video. IJzersterkEnkele jaren geleden versloeg Sherrock Suljovic ook al op het WK Darts, en dat kunstje deed ze nu dus dunnetjes over. Ze gooide enkele mooie finishes, waaronder een 124-finish op de bullseye, en was ijzersterk in haar eigen legs. Daardoor kon ze weglopen bij Suljovic, met een uiteindelijke eindstand van 10-5. Bekijk de samenvatting van de wedstrijd Mensur Suljovic - Fallon Sherrock hierboven. Bekijk ook Zien: Michael van Gerwen verliest in finale European Championship van Rob Cross Bekijk deze video » Zien: Michael van Gerwen ruziet met Gary Anderson op podium Grand Slam of Darts Bekijk deze video »
Darts :
Video: Fallon Sherrock wint van Mensur Suljovic en staat in kwartfinale Grand Slam of Darts

IJzersterk
Enkele jaren geleden versloeg Sherrock Suljovic ook al op het WK Darts, en dat kunstje deed ze nu dus dunnetjes over. Ze gooide enkele mooie finishes, waaronder een 124-finish op de bullseye, en was ijzersterk in haar eigen legs. Daardoor kon ze weglopen bij Suljovic, met een uiteindelijke eindstand van 10-5.

Bekijk de samenvatting van de wedstrijd Mensur Suljovic - Fallon Sherrock hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Fallon Sherrock wint van Mensur Suljovic en staat in kwartfinale Grand Slam of Darts of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV