Hugo de Jonge: ‘Niet strikt noodzakelijke zorg moet worden afgeschaald’ (video)

Hugo de Jonge: ‘Niet strikt noodzakelijke zorg moet worden afgeschaald’ (video)

Het aantal coronabesmettingen is nog steeds veel te hoog en minister Hugo de Jonge laat weten wat die gevolgen nu zijn voor de zorg. “Die kentering moet plaatsvinden”, aldus De Jonge in Hart Van Nederland.

Lees verder onder de video.

<em>Hugo de Jonge</em>: ‘Niet strikt noodzakelijke zorg moet worden afgeschaald’ (video) Het aantal coronabesmettingen is nog steeds veel te hoog en minister Hugo de Jonge laat weten wat die gevolgen nu zijn voor de zorg. “Die kentering moet plaatsvinden”, aldus De Jonge in Hart Van Nederland. Lees verder onder de video. 530 van 950 IC-patiënten hebben coronaVolgens De Jonge zijn momenteel 530 van de 950 patiënten op de IC besmet met het coronavirus. “En ondertussen moeten we alles doen om maximaal op te schalen. En dus ook om maximaal af te schalen, alle zorg die niet strikt genomen noodzakelijk is om te geven moet worden afgeschaald.” Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Video: Irritatie bij Hugo de Jonge na vraag over uitspraak Diederik Gommers Bekijk deze video » Wouter de Winther in Jinek: 'Er is bij Kabinet een informatievacuüm ontstaan' Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

530 van 950 IC-patiënten hebben corona
Volgens De Jonge zijn momenteel 530 van de 950 patiënten op de IC besmet met het coronavirus. “En ondertussen moeten we alles doen om maximaal op te schalen. En dus ook om maximaal af te schalen, alle zorg die niet strikt genomen noodzakelijk is om te geven moet worden afgeschaald.”

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge: ‘Niet strikt noodzakelijke zorg moet worden afgeschaald’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV