Zien: Alberto Stegeman hult zich in vermomming om naaktfotograaf te pakken

Zien: Alberto Stegeman hult zich in vermomming om naaktfotograaf te pakken

Alberto Stegeman zet werkelijk alles op alles om in Undercover in Nederland een naaktfotograaf in de kraag te vatten, die minderjarige meisjes op de gevoelige plaat vastlegt. Daar hoort zelfs een onherkenbare vermomming bij.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Alberto Stegeman</em> hult zich in vermomming om <em>naaktfotograaf</em> te pakken Alberto Stegeman zet werkelijk alles op alles om in Undercover in Nederland een naaktfotograaf in de kraag te vatten, die minderjarige meisjes op de gevoelige plaat vastlegt. Daar hoort zelfs een onherkenbare vermomming bij. Lees verder onder de video. "Jacques"Stegeman gaat verkleed als zijn alter ego "Jacques" om naaktfotograaf Bart van de W. te pakken. Hij doet zich voor als een taxichauffeur om hem op te halen bij een ziekenhuis. Vervolgens wil de misdaadjournalist Bart op de parkeerplaats confronteren. Het plannetje valt echter in het water als Bart een andere taxichauffeur inschakelt - en dus gaat Stegeman meteen tot actie over. Bekijk het fragment uit Undercover in Nederland hierboven. Undercover in Nederland is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Undercover in Nederland: bizarre oplichting door 'vrienden' van doodzieke Kimberley Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Amateurfotograaf Bart van de W dwingt meiden tot seksueel gedrag Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Jacques"
Stegeman gaat verkleed als zijn alter ego "Jacques" om naaktfotograaf Bart van de W. te pakken. Hij doet zich voor als een taxichauffeur om hem op te halen bij een ziekenhuis. Vervolgens wil de misdaadjournalist Bart op de parkeerplaats confronteren. Het plannetje valt echter in het water als Bart een andere taxichauffeur inschakelt - en dus gaat Stegeman meteen tot actie over.

Bekijk het fragment uit Undercover in Nederland hierboven.

Undercover in Nederland is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Alberto Stegeman hult zich in vermomming om naaktfotograaf te pakken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV