VI Vandaag gemist? René van der Gijp gaat stuk om kapsel Johan Derksen

VI Vandaag gemist? René van der Gijp gaat stuk om kapsel Johan Derksen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van woensdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

Vandaag mochten de mannen van VI Vandaag voor het eerst gasten verwelkomen in hun talkshow en dus moesten ze piekfijn voor de dag komen. Johan Derksen is zelfs speciaal naar de kapper gegaan, René van der Gijp moet lachen als hij het kapsel ziet: "Hoeveel schlagerzangers doet jouw kapper?"

<em>VI Vandaag</em> gemist? <em>René van der Gijp</em> gaat stuk om kapsel <em>Johan Derksen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van woensdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv. Vandaag mochten de mannen van VI Vandaag voor het eerst gasten verwelkomen in hun talkshow en dus moesten ze piekfijn voor de dag komen. Johan Derksen is zelfs speciaal naar de kapper gegaan, René van der Gijp moet lachen als hij het kapsel ziet: "Hoeveel schlagerzangers doet jouw kapper?" Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op VI Vandaag gemist? René van der Gijp gaat stuk om kapsel Johan Derksen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV