Simon Keizer over Jeroen Rietbergen: "Hij versierde mijn vrouw met mij ernaast" (Beau)

Simon Keizer over Jeroen Rietbergen: "Hij versierde mijn vrouw met mij ernaast" (Beau)

Simon Keizer heeft een verdrietig gevoel overgehouden aan alle misstanden bij The Voice of Holland, waar hij samen met Nick Schilder enige seizoenen coach was: "Ik betreur het dat de vertrouwensband die ik hoopte te hebben met mijn team kennelijk dan niet groot genoeg is geweest dat mensen naar je toe komen."

'Jeroen versierde mijn vrouw met mij ernaast'
De Volendamse zanger heeft, direct na het bekend worden van het nieuws, contact gezocht met Jeroen Rietbergen maar geen reactie van hem ontvangen. Dat de bandleider een flirt is wist hij overigens wel: "Mijn vrouw (Annemarie, red.) zei op dag één, hij versierde mij ook met jou ernaast. Hij versierde mij bij wijze van spreken ook. Maar op een gegeven moment is het geen grap meer, dan moet het ophouden."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 7 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

Simon Keizer over <em>Jeroen Rietbergen</em>: &quot;Hij versierde mijn vrouw met mij ernaast&quot; (Beau) Simon Keizer heeft een verdrietig gevoel overgehouden aan alle misstanden bij The Voice of Holland, waar hij samen met Nick Schilder enige seizoenen coach was: "Ik betreur het dat de vertrouwensband die ik hoopte te hebben met mijn team kennelijk dan niet groot genoeg is geweest dat mensen naar je toe komen." 'Jeroen versierde mijn vrouw met mij ernaast'De Volendamse zanger heeft, direct na het bekend worden van het nieuws, contact gezocht met Jeroen Rietbergen maar geen reactie van hem ontvangen. Dat de bandleider een flirt is wist hij overigens wel: "Mijn vrouw (Annemarie, red.) zei op dag één, hij versierde mij ook met jou ernaast. Hij versierde mij bij wijze van spreken ook. Maar op een gegeven moment is het geen grap meer, dan moet het ophouden." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 7 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.
TV :
Simon Keizer over Jeroen Rietbergen: "Hij versierde mijn vrouw met mij ernaast" (Beau)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV