DWDD gemist? Floortje Dessing over haar langste reis ooit

DWDD gemist? Floortje Dessing over haar langste reis ooit

DWDD gemist? Floortje Dessing over haar langste reis ooit Nooit eerder was Floortje Dessing zo lang onderweg voor haar programma 'Floortje Naar Het Einde Van De Wereld'. De reis naar het eiland South Georgia duurde ongeveer 2 weken maar was het meer dan waard om een interview met Sarah te doen, die daar het meest afgelegen museum ter wereld runt. Floortje spreekt erover bij Matthijs van Nieuwkerk aan tafel in 'De Wereld Draait Door'. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen Floortje Naar Het Einde Van De Wereld Bekijk deze video »
TV :

Nooit eerder was Floortje Dessing zo lang onderweg voor haar programma 'Floortje Naar Het Einde Van De Wereld'. De reis naar het eiland South Georgia duurde ongeveer 2 weken maar was het meer dan waard om een interview met Sarah te doen, die daar het meest afgelegen museum ter wereld runt. Floortje spreekt erover bij Matthijs van Nieuwkerk aan tafel in 'De Wereld Draait Door'.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Floortje Dessing over haar langste reis ooit of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: museum, interview, gemist, de wereld draait door, dwdd, tv-programma, eiland, georgia, floortje dessing, matthijs van nieuwkerk, reis

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.