Keuringsdienst van waarde: zit er nou echt slachtafval in de frikandel?

Keuringsdienst van waarde: zit er nou echt slachtafval in de frikandel?

Al jaren doen allerlei wilde verhalen de ronde over de frikandel. Er zouden ogen, oren, darmen en uiers in zijn verwerkt. Maar zit er nou daadwerkelijk slachtafval in deze populaire snack? Keuringsdienst van waarde gaat op onderzoek uit…

Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst van waarde</em>: zit er nou echt slachtafval in de frikandel? Al jaren doen allerlei wilde verhalen de ronde over de frikandel. Er zouden ogen, oren, darmen en uiers in zijn verwerkt. Maar zit er nou daadwerkelijk slachtafval in deze populaire snack? Keuringsdienst van waarde gaat op onderzoek uit… Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Keuringsdienst Van Waarde: duizenden piepjonge bokjes geslacht voor hondenvoer Bekijk deze video » Teun van de Keuken fileert Schijf van Vijf-dieet: "Daar kom je juist van aan" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV