Conference League: Slavia Praag - Feyenoord gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Conference League: Slavia Praag - Feyenoord gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Conference League: Slavia Praag - Feyenoord gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na de wedstrijd PSV - Leicester City gaat de Conference League-avond op Veronica om 21.00 uur door met Slavia Praag - Feyenoord. Weten de Rotterdammers na het spectaculaire heenduel plaatsing voor de halve finale over de streep te trekken? HeenduelAfgelopen donderdag zagen we een waar voetbalfeest in de Kuip in Rotterdam, met voor Feyenoord helaas een onbevredigende uitkomst. De Rotterdammers kwamen tot drie keer toe op voorsprong, maar Slavia Praag maakte die elke keer weer ongedaan. De 3-3 viel zelfs diep in de blessuretijd. KansenToch liggen er zeker kansen voor Feyenoord in Tsjechië, want Slavia Praag is niet de sterkste tegenstander van het stel. In de groepsfase speelden ze ook al tegen elkaar en toen haalde Feyenoord vier punten uit de twee wedstrijden tegen Slavia Praag. Bovendien zal het gevoel goed zijn na een 1-4 overwinning op Heracles Almelo. :[broadcast:videos](ids:"439779,439778" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Na de wedstrijd PSV - Leicester City gaat de Conference League-avond op Veronica om 21.00 uur door met Slavia Praag - Feyenoord. Weten de Rotterdammers na het spectaculaire heenduel plaatsing voor de halve finale over de streep te trekken?

Heenduel
Afgelopen donderdag zagen we een waar voetbalfeest in de Kuip in Rotterdam, met voor Feyenoord helaas een onbevredigende uitkomst. De Rotterdammers kwamen tot drie keer toe op voorsprong, maar Slavia Praag maakte die elke keer weer ongedaan. De 3-3 viel zelfs diep in de blessuretijd.

Kansen
Toch liggen er zeker kansen voor Feyenoord in Tsjechië, want Slavia Praag is niet de sterkste tegenstander van het stel. In de groepsfase speelden ze ook al tegen elkaar en toen haalde Feyenoord vier punten uit de twee wedstrijden tegen Slavia Praag. Bovendien zal het gevoel goed zijn na een 1-4 overwinning op Heracles Almelo.

:[broadcast:videos](ids:"439779,439778" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV