Drama in Chateau Bijstand: Martien gilt en schreeuwt het uit van de pijn

Drama in Chateau Bijstand: Martien gilt en schreeuwt het uit van de pijn

Maxime en Martien Meiland proberen wat te klussen maar dat verloopt uiteraard niet zonder het nodige gegil van die laatste. Hij schreeuwt zelfs zo hard dat zijn dochter niet anders kan dan er maar om lachen. En dan heeft Martien ook nog eens zijn vingers verbrand. Wat een drama weer. Bekijk het fragment van Chateau Bijstand hieronder.

Drama in <em>Chateau Bijstand</em>: Martien gilt en schreeuwt het uit van de pijn Maxime en Martien Meiland proberen wat te klussen maar dat verloopt uiteraard niet zonder het nodige gegil van die laatste. Hij schreeuwt zelfs zo hard dat zijn dochter niet anders kan dan er maar om lachen. En dan heeft Martien ook nog eens zijn vingers verbrand. Wat een drama weer. Bekijk het fragment van Chateau Bijstand hieronder. Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Bijstand: Martien woest op Erica omdat ze de verwarming heeft uitgedraaid Bekijk deze video » Video: huis Meilandjes in Noordwijk verkocht voor dit bedrag Bekijk deze video »

Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV