Professor Heino Falcke over foto van zwart gat

Professor Heino Falcke over foto van zwart gat

Professor Heino Falcke over foto van zwart gat Woensdag is voor het eerst een foto van een zwart gat getoond. Het was een historische dag voor de sterrenkunde, want voor het eerst is het materiaal dat om het gat in de ruimte draait, op de gevoelige plaat vastgelegd. Wetenschappers debatteren al jaren over dit fenomeen, maar een internationaal team heeft vandaag de unieke foto gepresenteerd. Maar wat is een zwart gat nu eigenlijk? Professor Heino Falcke van de Radboud Universiteit vertelt hier meer over. Pauw gemist? Astronaut André Kuipers lanceert Spacebuzz Bekijk deze video »
Nieuws :
Professor Heino Falcke over foto van zwart gat

Woensdag is voor het eerst een foto van een zwart gat getoond. Het was een historische dag voor de sterrenkunde, want voor het eerst is het materiaal dat om het gat in de ruimte draait, op de gevoelige plaat vastgelegd. Wetenschappers debatteren al jaren over dit fenomeen, maar een internationaal team heeft vandaag de unieke foto gepresenteerd. Maar wat is een zwart gat nu eigenlijk? Professor Heino Falcke van de Radboud Universiteit vertelt hier meer over.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Professor Heino Falcke over foto van zwart gat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen