Nederlandse magische meidengroep Angels Inc. schittert in Britain’s Got Talent

Nederlandse magische meidengroep Angels Inc. schittert in Britain’s Got Talent

De Nederlandse meidengroep Angels Inc. doet mee in de eerste ronde van Britain’s Got Talent. In de video hieronder is te zien dat het niet gaat om zomaar een meidengroep, maar om illusionisten die dansend een grote show weggeven. Ze worden al 'The Pussycat Dolls of Magic' genoemd.

Door naar volgende ronde BGT
De Hollandse dames van Angels Inc. kunnen niet alleen goed dansen, maar ze spelen ook met magie. Op het nummer Run The World (Girls) van Beyoncé, toveren ze steeds meer ‘angels’ op het podium. De Britse jury is enthousiast en ze zijn dan ook door naar de volgende ronde.

Circus Gerschtanowitz
Angels Inc. is opgericht door Sittah Koene, de eerste vrouwelijke Wereldkampioen Illusionist. De meidengroep wist eerder de finale van het SBS-programma Circus Gerschtanowitz te winnen.

Nederlandse magische meidengroep <em>Angels Inc.</em> schittert in <em>Britain’s Got Talent</em> De Nederlandse meidengroep Angels Inc. doet mee in de eerste ronde van Britain’s Got Talent. In de video hieronder is te zien dat het niet gaat om zomaar een meidengroep, maar om illusionisten die dansend een grote show weggeven. Ze worden al 'The Pussycat Dolls of Magic' genoemd. Hans Klok naar Vegas met Nederlandse illusionisten Bekijk deze video » Door naar volgende ronde BGTDe Hollandse dames van Angels Inc. kunnen niet alleen goed dansen, maar ze spelen ook met magie. Op het nummer Run The World (Girls) van Beyoncé, toveren ze steeds meer ‘angels’ op het podium. De Britse jury is enthousiast en ze zijn dan ook door naar de volgende ronde. Circus GerschtanowitzAngels Inc. is opgericht door Sittah Koene, de eerste vrouwelijke Wereldkampioen Illusionist. De meidengroep wist eerder de finale van het SBS-programma Circus Gerschtanowitz te winnen. Bekijk alvast spectaculaire optredens uit The World's Best Bekijk deze video » Dit is de winnaar van The Voice Kids 2019: Silver Bekijk deze video »
TV :
Nederlandse magische meidengroep Angels Inc. schittert in Britain’s Got Talent
Bekijk hier alle video's en artikelen van Het beste van Got Talent Worldwide
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse magische meidengroep Angels Inc. schittert in Britain’s Got Talent of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV