Bekijk eerste repetitie van finalisten Eurovisie Songfestival

Bekijk eerste repetitie van finalisten Eurovisie Songfestival

Bekijk eerste repetitie van finalisten <em>Eurovisie Songfestival</em> Duncan Laurence moet nog strijden voor een plek in de finale van het Eurovisie Songfestival, maar een aantal landen is al geplaatst voor de eindstrijd op 18 mei. Israël, Frankrijk, Spanje, Italië, Groot-Brittannië en Duitsland zijn al zeker van een plek in de finale. En vandaag stonden ze voor het eerst op het podium voor de eerste repetitie. Bekijk hierboven de beelden van hun eerste oefening voor het Songfestival-optreden. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 & 18 mei om 21:00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bekijk eerste repetitie Duncan Laurence voor Eurovisie Songfestival 2019 Bekijk deze video » Journalisten over Songfestival: 'Het is beter dat Duncan Laurence niet wint' Bekijk deze video » Noorse concurrent Songfestival hoopt dat Duncan Laurence wint Bekijk deze video »
Songfestival :
Bekijk eerste repetitie van finalisten Eurovisie Songfestival

Duncan Laurence moet nog strijden voor een plek in de finale van het Eurovisie Songfestival, maar een aantal landen is al geplaatst voor de eindstrijd op 18 mei. Israël, Frankrijk, Spanje, Italië, Groot-Brittannië en Duitsland zijn al zeker van een plek in de finale. En vandaag stonden ze voor het eerst op het podium voor de eerste repetitie. Bekijk hierboven de beelden van hun eerste oefening voor het Songfestival-optreden.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 & 18 mei om 21:00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste repetitie van finalisten Eurovisie Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV