Vanavond in Van der Vorst ziet sterren: Frans Bauer vertelt over zijn 'afwijking'

Vanavond in Van der Vorst ziet sterren: Frans Bauer vertelt over zijn 'afwijking'

Vanavond gaat Peter van der Vorst in Van der Vorst ziet sterren langs bij zanger Frans Bauer, die altijd vrolijk en positief in het leven lijkt te staan. Is het misschien een act? "Ik denk dat het een afwijking is," aldus Bauer. "Ik zie serieus nergens een probleem in."

Frans Bauer tour
Bauer vertelt dat hij altijd tijd probeert te maken voor zijn fans. Zelfs als ze bij hem aan huis komen geeft hij ze een foto of een handtekening. En Bauer heeft nog een bijzondere anekdote: "Laatst hè, ik kwam niet meer bij! Ik zat hier op het terras, komt er een bus voorbij. Een Frans Bauer-tour! Die kwamen allemaal even zwaaien!"

Bekijk het hele fragment hieronder.

Vanavond in <em>Van der Vorst ziet sterren</em>: Frans Bauer vertelt over zijn 'afwijking' Vanavond gaat Peter van der Vorst in Van der Vorst ziet sterren langs bij zanger Frans Bauer, die altijd vrolijk en positief in het leven lijkt te staan. Is het misschien een act? "Ik denk dat het een afwijking is," aldus Bauer. "Ik zie serieus nergens een probleem in." De TV Kantine: Mariska en Frans Bauer eten hond in China Bekijk deze video » Frans Bauer tourBauer vertelt dat hij altijd tijd probeert te maken voor zijn fans. Zelfs als ze bij hem aan huis komen geeft hij ze een foto of een handtekening. En Bauer heeft nog een bijzondere anekdote: "Laatst hè, ik kwam niet meer bij! Ik zat hier op het terras, komt er een bus voorbij. Een Frans Bauer-tour! Die kwamen allemaal even zwaaien!" Bekijk het hele fragment hieronder.
TV :
Vanavond in Van der Vorst ziet sterren: Frans Bauer vertelt over zijn 'afwijking'
Bekijk hier alle video's en artikelen van Van der Vorst ziet sterren
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Van der Vorst ziet sterren: Frans Bauer vertelt over zijn 'afwijking' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV