Vriendin Frenkie de Jong krijgt boze blikken van andere voetbalvrouwen

Vriendin Frenkie de Jong krijgt boze blikken van andere voetbalvrouwen

Vriendin Frenkie de Jong krijgt boze blikken van andere voetbalvrouwen Mikky Kiemeney staat sinds kort volop in de schijnwerpers. De vriendin van Frenkie de Jong krijgt dan ook best wat negatieve reacties te verduren, zo vertelt ze in bovenstaande video van Anna Nooshin. Scheve gezichten en boze blikken“Je merkte wel dat er scheve gezichten waren de hele tijd”, vertelt Mikky over andere voetbalvrouwen. “Je hebt ook heel veel lieve meiden ertussen zitten, maar je hebt er altijd een paar bij waar je boze blikken van krijgt.” Mikky reageert op roddelsMikky zou het liever anders zien in de wereld van de voetbalvrouwen. “Het is wel jammer, als je iedereen iets gunt is iedereen gelukkig.” Bekijk het hele interview, waarin de vriendin van Frenkie reageert op roddels, in de video hierboven. Frenkie de Jong over bekerwinst: 'Dit is een goed begin' Bekijk deze video »
Entertainment :

Mikky Kiemeney staat sinds kort volop in de schijnwerpers. De vriendin van Frenkie de Jong krijgt dan ook best wat negatieve reacties te verduren, zo vertelt ze in bovenstaande video van Anna Nooshin.

Scheve gezichten en boze blikken
“Je merkte wel dat er scheve gezichten waren de hele tijd”, vertelt Mikky over andere voetbalvrouwen. “Je hebt ook heel veel lieve meiden ertussen zitten, maar je hebt er altijd een paar bij waar je boze blikken van krijgt.”

Mikky reageert op roddels
Mikky zou het liever anders zien in de wereld van de voetbalvrouwen. “Het is wel jammer, als je iedereen iets gunt is iedereen gelukkig.” Bekijk het hele interview, waarin de vriendin van Frenkie reageert op roddels, in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vriendin Frenkie de Jong krijgt boze blikken van andere voetbalvrouwen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: interview, voetbalvrouwen, roddels, meiden, video, frenkie de jong, anna nooshin, gelukkig

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.