Hittegolf: hoe ga je om met tropische nachten?

Hittegolf: hoe ga je om met tropische nachten?

Hittegolf: hoe ga je om met tropische nachten? Nederland heeft momenteel te maken met tropische temperaturen. Helaas koelt het aan het einde van de dag niet echt af waardoor veel mensen maar lastig kunnen slapen, vanwege de aanhoudende hitte. Hoe ga je om met de zogenaamde plaknachten? Slaapexpert Talja Lambert geeft verschillende tips aan de De Telegraaf. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook 'Zo gaat Dionne Stax de hittegolf te lijf bij NOS Journaal' Bekijk deze video » André Hazes bouwt zwembad voor zoontje bij tropische temperaturen Bekijk deze video » Weerbericht: na tropische nacht temperaturen tot 37 graden vanmiddag Bekijk deze video »
Nieuws

Nederland heeft momenteel te maken met tropische temperaturen. Helaas koelt het aan het einde van de dag niet echt af waardoor veel mensen maar lastig kunnen slapen, vanwege de aanhoudende hitte. Hoe ga je om met de zogenaamde plaknachten? Slaapexpert Talja Lambert geeft verschillende tips aan de De Telegraaf. Bekijk de beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hittegolf: hoe ga je om met tropische nachten? of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, hitte, slapen, hittegolf, video, telegraaf, de telegraaf, tips

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.