Tour de France 2019: bekijk de laatste kilometer van etappe 12

Tour de France 2019: bekijk de laatste kilometer van etappe 12

<em>Tour de France</em> 2019: bekijk de laatste kilometer van <em>etappe 12</em> De eerste Pyreneeënrit van de Tour de France zit erop, maar het echte vuurwerk laat nog even op zich wachten. De klassementsrenners spaarden hun krachten voor de tijdrit van morgen en de zware ritten van zaterdag en zondag, waardoor een grote groep vluchters uit het peloton ontsnapte. Van die groep bleven er uiteindelijk drie over: Simon Yates, Pelle Bilbao en Gregor Mühlberger. Het sprintje in de laatste kilometer werd gewonnen door Yates, die nu etappes heeft gewonnen in zowel de Tour de France, de Giro d'Italia als de Vuelta a España. Tour de France 2019: vooruitblik etappe 12 Bekijk deze video » Bauke Mollema over etappe 12 van Tour de France 2019: 'Ik wijzig mijn strategie nog niet' Bekijk deze video » Louis van Gaal legt Jumbo-ploegleider uit hoe je een sprint moet winnen Bekijk deze video » Simon Yates wint etappe 12 van de Tour de France 2019 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de France 2019: bekijk de laatste kilometer van etappe 12

De eerste Pyreneeënrit van de Tour de France zit erop, maar het echte vuurwerk laat nog even op zich wachten. De klassementsrenners spaarden hun krachten voor de tijdrit van morgen en de zware ritten van zaterdag en zondag, waardoor een grote groep vluchters uit het peloton ontsnapte. Van die groep bleven er uiteindelijk drie over: Simon Yates, Pelle Bilbao en Gregor Mühlberger. Het sprintje in de laatste kilometer werd gewonnen door Yates, die nu etappes heeft gewonnen in zowel de Tour de France, de Giro d'Italia als de Vuelta a España.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tour de France 2019: bekijk de laatste kilometer van etappe 12 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen