Tilburgse Kermis: Bezoekers bevrijd uit vastgelopen zweefmolen

Tilburgse Kermis: Bezoekers bevrijd uit vastgelopen zweefmolen

Tilburgse Kermis: Bezoekers bevrijd uit vastgelopen zweefmolen De gigantische zweefmolen Around the world XXL liep zaterdagmiddag vast op de Tilburgse kermis. Bezoekers bleven op een meter of 80, iets boven de helft van de mast, hangen. Na verschillende pogingen om het apparaat te herstarten, lukte het de eigenaren om de bezoekers veilig naar beneden te halen. ,,Ik heb hoogtevrees", vertelt een meisje aan het AD. ,,Ik heb wel een paniekaanval gehad". Bekijk het hele item hierboven. Bekijk ook Schokkende beelden: Mexicaanse vrouw valt uit kermisattractie Bekijk deze video » 'Temptation Island-deelnemers Damian en Shirley uit elkaar' Bekijk deze video »
Nieuws :
Tilburgse Kermis: Bezoekers bevrijd uit vastgelopen zweefmolen

De gigantische zweefmolen Around the world XXL liep zaterdagmiddag vast op de Tilburgse kermis. Bezoekers bleven op een meter of 80, iets boven de helft van de mast, hangen. Na verschillende pogingen om het apparaat te herstarten, lukte het de eigenaren om de bezoekers veilig naar beneden te halen. ,,Ik heb hoogtevrees", vertelt een meisje aan het AD. ,,Ik heb wel een paniekaanval gehad".

Bekijk het hele item hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tilburgse Kermis: Bezoekers bevrijd uit vastgelopen zweefmolen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV