Terugblik etappe 15 Tour de France

Terugblik etappe 15 Tour de France

Terugblik etappe 15 Tour de France Hidde van Warmerdam en analist Thomas Dekker bespreken de vijftiende etappe van de Tour de France 2019. Ter sprake komen de kansen van Steven Kruijswijk, de zwaktes van Team Ineos en de flinke stap van Thibaut Pinot in het algemeen klassement. Bekijk alles over de Tour de France 2019. Bekijk de knotsgekke laatste kilometer van etappe 15 Bekijk deze video » Samenvatting etappe 15 Tour de France 2019 Bekijk deze video » Reactie Kruijswijk: "In de laatste klim moest ik volle bak" Bekijk deze video »
Wielrennen :

Hidde van Warmerdam en analist Thomas Dekker bespreken de vijftiende etappe van de Tour de France 2019. Ter sprake komen de kansen van Steven Kruijswijk, de zwaktes van Team Ineos en de flinke stap van Thibaut Pinot in het algemeen klassement.

Bekijk alles over de Tour de France 2019.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugblik etappe 15 Tour de France of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: thomas dekker, terugblik, steven kruijswijk, Tour de France, dekker, hidde, wiel, etappe, video, thibaut pinot, hidde van warmerdam, warmerdam, team, mannen, analist, etappe 15

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.