Amy Pieters wordt Europese kampioen wielrennen, bekijk de laatste kilometers

Amy Pieters wordt Europese kampioen wielrennen, bekijk de laatste kilometers

Amy Pieters wordt <em>Europese kampioen</em> wielrennen, bekijk de laatste kilometers Amy Pieters is zaterdag (10 augustus) in Alkmaar Europees kampioen op de weg geworden. De Nederlandse was de sterktse van een kopgroep van drie renners. De 28-jarige Pieters rekende in de sprint af met de Italiaanse Elena Cecchini (tweede) en de Duitse Lisa Klein (derde). Nederlands kampioene Lorena Wiebes won op 25 seconden van haar landgenote de sprint om de vierde plaats. Kirsten Wild was op de zesde plaats de derde Nederlandse die in de top tien eindigde. Bekijk hier alles over EK Wielrennen. Nederland Europees Kampioen op bijzonder wielrenonderdeel Bekijk deze video » Remco Evenepoel wint EK tijdrijden, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Wielrennen :
Amy Pieters wordt Europese kampioen wielrennen, bekijk de laatste kilometers

Amy Pieters is zaterdag (10 augustus) in Alkmaar Europees kampioen op de weg geworden. De Nederlandse was de sterktse van een kopgroep van drie renners.

De 28-jarige Pieters rekende in de sprint af met de Italiaanse Elena Cecchini (tweede) en de Duitse Lisa Klein (derde). Nederlands kampioene Lorena Wiebes won op 25 seconden van haar landgenote de sprint om de vierde plaats. Kirsten Wild was op de zesde plaats de derde Nederlandse die in de top tien eindigde.

Bekijk hier alles over EK Wielrennen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Amy Pieters wordt Europese kampioen wielrennen, bekijk de laatste kilometers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen