Vanavond op tv: PSV - Rangers (play-off Champions League), nieuw seizoen Grenzeloos verliefd

Vanavond op tv: PSV - Rangers (play-off Champions League), nieuw seizoen Grenzeloos verliefd
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 24 augustus

Kijktip :

Vanavond probeert PSV een ticket te bemachtigen voor de groepsfase van de Champions League. Daarvoor moet thuis gewonnen worden van het Schotse Rangers. Verder onder meer een nieuw seizoen van Grenzeloos verliefd. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 24 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Muziek: Het beste van... Op volle toeren

NPO 3
20:25 uur

Op 29 april 1971 ging het roemruchte muziekprogramma Op losse groeven van start op de Nederlandse televisie, dat later de naam Op volle toeren kreeg. In de muzikale special Het beste van... Op volle toeren blikken BN'ers terug op hun favoriete momenten uit het programma. Peter Koelewijn, Bonnie St. Claire en Imca Marina zijn enkele sterren die geweldige verhalen vertellen en goede herinneringen ophalen.

Nieuw: Heb ik wat van je aan?

NET 5
20:30 uur

Vanavond gaat het nieuwe fashionprogramma Heb ik wat van je aan? van start op Net5. In elke aflevering schieten drie jonge modeontwerpers een bekende Nederlander te hulp, die op zoek is naar een outfit voor een bijzondere gelegenheid. De modeontwerpers gaan aan de slag en de bekende vrouwen kiezen zélf een favoriet. Olcay Gulsen presenteert. We trappen af met Maxime Meiland, die op zoek is naar een jurk waarmee ze de openingsdans op haar bruiloft gaat dansen.

Live: PSV - Rangers (play-off Champions League)

RTL 7
20:55 uur

Vanaf 19.55 uur voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van de wedstrijd PSV - Rangers, de return in de play-offs van de Champions League. Vanavond is het de dood of de gladiolen voor de Eindhovenaren: bereiken ze voor het eerst sinds 2018/2019 de groepsfase van het miljoenenbal? Het heenduel in Glasgow werd met 2-2 gelijkgespeeld, hoewel PSV het betere van het spel had. Nu moet PSV in eigen huis de klus klaren tegen een niet al te indrukwekkend Rangers.

Terug: Grenzeloos verliefd

NET 5
21:25 uur

Het bijzondere liefdesprogramma Grenzeloos verliefd is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen op Net5. In dit programma volgen we Nederlanders die verliefd zijn geworden op iemand in het buitenland. In de eerste aflevering is dat de 19-jarige Julia. Terwijl ze thuis herstelt van een operatie begint ze brieven te schrijven naar een Amerikaanse gevangene, de 31-jarige Kyle. Zodra Kyle vrijkomt reist Julia naar Amerika en het klikt zo goed dat ze langer blijft dan verwacht.

Summerschool: Hans Klok over variété

NPO 1
21:35 uur

Vanavond is de voorlaatste aflevering van Summerschool te zien. In dit programma geven bekende Nederlanders college over een onderwerp dat dicht bij hen staat. Dit keer is het de beurt aan illusionist Hans Klok. Zijn grote inspiratiebron is het variététheater. Vanaf de jaren vijftig beleefde deze vorm van volksvermaak haar gouden jaren. Avonden vol spanning en sensatie werden georganiseerd door heel Nederland met conferences, goochelacts, slangenmensen, vedettes en veel meer.

Actiefilm: Mad Max - Fury Road

Veronica
23:10 uur

Op Veronica is vanavond de waanzinnige actiefilm Mad Max: Fury Road te zien. Achtervolgd door zijn turbulente verleden, is Mad Max ervan overtuigd dat hij alleen overleeft als hij in zijn eentje opereert. Toch komt hij in contact met een groep die in een oorlogsvoertuig, bestuurd door de imperator Furiosa, door het dystopische woestijnlandschap trekt. Ze zijn op de vlucht voor de tiran Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars is gestolen. De woedende krijgsheer stuurt al zijn bendes achter de rebellen aan, wat uitmondt in een meedogenloze, bloedstollende Road War.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV