Netflix Top 10: Old Dads van Bill Burr nieuwe komedietopper, Bodies binnen op plek 3

Netflix Top 10: Old Dads van Bill Burr nieuwe komedietopper, Bodies binnen op plek 3
Deze titels lopen goed op Netflix

Film :

Elke week is het weer raak: Netflix komt met nieuwe titels die de top-10 van de streamingdienst gaan proberen te bestormen. Gids.tv houdt elke week de top-10 van de streamingdienst in de gaten en houdt je op de hoogte van welke titels er scoren.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Series op Netflix

1. Lupin, S3 (–)

Gids.tv: ★★★★½ | IMDb ★ 8,2

Omar Sy als Assane in 'Lupin' seizoen 3
Nu Assane is ondergedoken, moet hij leren leven zonder zijn vrouw en zijn zoon. Hij beseft dat zijn gezin door hem veel ellende heeft moeten doorstaan en hij besluit om terug te keren naar Parijs om hen een voorstel te doen: Frankrijk verlaten en elders een nieuw leven beginnen. Maar de spoken uit het verleden zijn nooit ver weg, en een onverwachte terugkeer zet zijn plannen op z’n kop. Bekijk hier waar je Lupin kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Lupin seizoen 3.

2. BECKHAM (–)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 8,5

David Beckham in de docuserie 'Beckham'. Bron: Netflix
De vierdelige serie vertelt het verhaal van wereldvoetballer en icoon David Beckham. Het is een van de bekendste namen ter wereld, toch zijn er maar weinig mensen die hem echt kennen. De documentaire neemt je mee naar zijn jeugd in een arbeiderswijk in Oost-Londen, bespreekt zijn drive en vastberadenheid om te winnen en toont zijn worsteling om balans te vinden tussen zijn ambitie, liefde en familie. Het leven van Beckham is er een van hoge pieken en diepe dalen. Lees ook waar je BECKHAM kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van BECKHAM.

3. Bodies (NIEUW)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,2

Vier rechercheurs in vier verschillende tijdperken vinden het lichaam van hetzelfde moordslachtoffer in het Londense Whitechapel. Edmond Hillinghead is in 1890 een ijverige rechercheur terwijl Jack the Ripper door de straten sluipt. In 1941 regeert Charles Whiteman over de straten door de oplichterspraktijken te leiden die hij hoort op te doeken. Lees hier waar je Bodies kunt streamen.

Lees ook onze serierecensie van Bodies.

4. The Fall of the House of Usher (-1) De meedogenloze Roderick Usher en zijn zus Madeline hebben Fortunato Pharmaceuticals uitgebouwd tot een imperium van rijkdom, privileges en macht. Hun leven komt op zijn kop te staan wanneer geheimen uit het verleden aan het licht komen. Tegelijkertijd beginnen erfgenamen van de Usher-dynastie te sterven door toedoen van een mysterieuze vrouw uit hun jeugd. Lees hier onze recensie.
5. Het Gouden Uur, S1 (-1) De heftige en snoeiharde Nederlandse serie met Mocro Maffia-acteur Nasrdin Dchar scoort de pannen van het dak op de streamingdienst. De NPO-serie gaat over Mardik. Het eerste uur na een terroristische aanslag is cruciaal. Mardik is een zeer gedreven rechercheur van Afghaanse afkomst, die enorm wordt gewantrouwd door AIVD-medewerker Joëlle. Dit komt omdat ze iets over zijn verleden heeft ontdekt. Kijk ook de trailer.
6. Pact of Silence (+2) De serie draait om de succesvolle influencer Brenda (Camila Valero), die een ogenschijnlijk gelukkig leven leidt met trouwe vrienden en talloze volgers. Toch wordt ze nog altijd enorm geplaagd door het feit dat ze opgroeide zonder moeder en een moeilijke jeugd doormaakte. Daarom infiltreert ze de levens van vier vrouwen die het mogelijk zouden kunnen zijn, om uiteindelijk wraak te kunnen nemen op de degene die haar ooit in de steek liet. Kijk ook de trailer.
7. Liebes Kind [Dear Child] (-1) Lena leeft in volledige afzondering in een streng beveiligd huis met de twee kinderen Hannah en Jonathan. Ze eten, gaan naar het toilet en naar bed op precies voorgeschreven tijden. Zodra een mysterieuze man de kamer binnenkomt, gaan ze in de rij staan om hun handen te laten zien. Lees ook onze recensie.
8. Sex Education, S4 (-2) Nu Moordale officieel is gesloten moeten de studenten naar een nieuwe school: Cavendish. Daar houden de avonturen van Otis, Eric, Maeve en alle anderen dan ook definitief op. Zeer popularie hitserie met onder andere acteur Asa Butterfield in de hoofdrol. Lees ook onze recensie.
9. Elite, S7 (NIEUW) In dit nieuwe seizoen leidt Omar een nieuw leven aan de universiteit en ver weg van Las Encinas, maar hij kan niet verder. De schuld die hij voelt voor de dood van Samuel en het lijden uit die periode zijn nog steeds sterk aanwezig, waardoor hij therapie ondergaat. Kijk ook de trailer.
10. Virgin River, S5 (-1) In de serie draait het allemaal om Melinda, een verpleegster uit LA die een nieuwe start wil maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en komt er al snel achter dat het leven daar niet zo simpel is als ze had verwacht. Lees hier onze recensie.

Films op Netflix

1. Old Dads (NIEUW)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 6,4

Bill Burr, Bobby Cannavale en Bokeem Woodbine in 'Old Dads'
Jack en zijn twee beste vrienden worden op latere leeftijd vader. Ze besluiten daaropvolgend hun bedrijf te verkopen. De koper blijkt een millenial te zijn. Het drietal merkt weldra dat ze uit de pas lopen terwijl ze worstelen om door een veranderende wereld van cultuur, carrière en vaderschap te navigeren. Lees hier waar je Old Dads kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Old Dads.

2. Crypto Boy (NIEUW)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 5,6

Shahine El-Hamus en Sabri Saad el Hamus in 'Crypto Boy'. Bron: Netflix
In Amsterdam Oost droomt de jonge bezorger Amir van een betere toekomst, maar hij komt niet verder dan het bezorgen van bestellingen voor Burrito, het verouderde Mexicaanse restaurant van zijn vader Omar. Na een ruzie met zijn vader valt hij ten prooi aan de aantrekkingskracht van cryptocurrency en de gedurfde beloften van financiële vrijheid van een ondernemer. Lees hier waar je Crypto Boy kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Crypto Boy.

3. Black Lotus (-2)

Gids.tv: ★½ | IMDb ★ 4,2

Acteur Frank Grillo (Saban) in de film 'Black Lotus'
Nadat zijn beste vriend omkwam tijdens een gezamenlijke missie zwierf special forces-officier Matteo Donner, kampend met schuldgevoel, de wereld rond. Terug in Amsterdam belandt hij tussen explosies, rondvliegende kogels en crashende auto's in een eenmansoorlog in de straten en op de grachten van de stad. Donner heeft daarbij maar één doel: het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend redden. Lees ook waar je Black Lotus kunt kijken.

Lees hier onze streamingrecensie van Black Lotus.

4. Reptile (-1) Een jonge vastgoedmakelaar wordt op brute wijze vermoord. De geharde rechercheur Nichols uit New England is vastbesloten de dader te vatten. Niets is echter wat het lijkt en de elementen uit het dossier doorprikken stelselmatig de illusies uit zijn eigen leven. Lees ook onze recensie.
5. The Lost City (-3) Het verhaal gaat over Loretta Sage, een beroemde en briljante romanschrijver, die samen met het omslagmodel van haar splinternieuwe boek op tour om deze te promoten. Tijdens deze tour worden de twee echter ontvoerd door een excentrieke miljardair die hoopt dat zij hem kan leiden naar een oude schat uit haar laatste verhaal. Lees ook onze recensie.
6. Gemini Man (+2) Henry Brogen is een moordenaar op leeftijd en werkzaam voor de NSA, die van plan is zijn carrière de rug toe te keren. Zijn opdrachtgevers willen hem echter niet laten gaan en maken een kloon van hem. Hierdoor moet Henry het opnemen tegen zijn jongere en nog snellere en sterkere versie, een die al zijn handelingen kan voorspellen. Kijk ook de trailer.
7. Fair Play (-2) Het pas verloofde stel Emily en Luke is dolverliefd. Wanneer een felbegeerde promotie in een keiharde financieel bedrijf te grabbel gegooid wordt, verandert de dynamiek tussen het koppel. Luke en Emily hebben torenhoge ambities, maar de weg naar succes komt met een prijskaartje. Lees ook onze recensie.
8. Spiral: From the Book of Saw (-2) Het verhaal gaat over Zeke en William. Twee rechercheurs die samen onderzoek doen naar een reeks gruwelijke misdaden. Ook Marcus, de vader van Zeke, wordt op de zaak gezet. De moordenaar blijkt het gemunt te hebben op de politie. Gaandeweg wordt duidelijk dat de zaak te maken heeft met Jigsaw en dat het werk van laatstgenoemde wordt voortgezet. Kijk ook de trailer.
9. Mona Lisa Smile (NIEUW) New England 1953. Katherine Watson gaat geschiedenisles geven op de meisjesschool Wellesley College. Ze heeft het idee dat haar leerlingen - de beste en slimste meisjes van het land - goed gebruik maken van de kansen die zij krijgen aangeboden. Maar al snel blijkt dat zij een verlovingsring aan de vinger belangrijker vinden dan een goed afgeronde opleiding. Kijk ook de trailer.
10. The Devil on Trial (NIEUW) In het jaar 1981 vermoordde de tiener Arne Cheyenne Johnson op gruwelijke wijze zijn huisbaas, Alan Bono. Als verdediging beweerde Johnson bezeten te zijn door een kwaadaardige entiteit. 'The Devil on Trial' onderzoekt, aan de hand van reconstructies en thuisvideo's, de eerste en enige keer dat dit toegepast werd in een Amerikaans moordproces als verdediging. Lees ook onze recensie.

Opvallende zaken op de andere streamingdiensten

Actuele video's

Meer actuele video's