Netflix Top 10: Ferry: de serie keihard naar nummer 1, Locked In verrassende filmtopper

Netflix Top 10: Ferry: de serie keihard naar nummer 1, Locked In verrassende filmtopper
Deze titels lopen goed op Netflix

Film :

Elke week is het weer raak: Netflix komt met nieuwe titels die de top-10 van de streamingdienst gaan proberen te bestormen. Gids.tv houdt elke week de top-10 van de streamingdienst in de gaten en houdt je op de hoogte van welke titels er scoren.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Films op Netflix

1. Locked In (NIEUW)

Gids.tv: ★½ | IMDb ★ 5,1

Famke Janssen en Alex Hassell in 'Locked In'. Bron: Netflix
De ongelukkige pasgetrouwde Lina neemt het op tegen haar broze, beschadigde schoonmoeder Katherine. Een affaire zet Lina op een reis van geheimhouding, verraad en moord – en een complot om haar schijnbaar te vernietigen. Maar wie is het echte slachtoffer en wie kan ze echt vertrouwen? Lees ook waar je Locked In kunt kijken.

Lees hier onze recensie van Locked In.

2. Voleuses [Wingwoman] (NIEUW)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 5,8

Actrice Isabelle Adjani (Marraine) in de film 'Voleuses'
Het verhaal gaat over Alex en Carole. Zij zijn jeugdvriendinnen en misdaadpartners en schakelen de hulp in van wapenhandelaar Clarence, op de hielen gezeten door een drugskartel, en bokser Sam om een schilderij te stelen uit het Louvre. Ze trotseren gevaarlijke speciale eenheden en ontdekken dat hun vriendschap hierdoor onherroepelijk verandert. Lees hier waar je Voleuses kunt kijken.

Lees hier de recensie van Voleuses

3. Sly (NIEUW)

Gids.tv: ★★½ | IMDb ★ 7,3

Acteur Sylvester Stallone in zijn eigen documentaire 'Sly'
Met zijn wapperende zwarte haren, gespierde torso en doorleefde blik wordt Sylvester Stallone - inmiddels zevenenzeventig jaar (!) - in de jaren zeventig plotsklaps wereldberoemd als zowel Rocky als Rambo. Zijn liefde voor film begon als een ontsnapping uit een moeilijke jeugd. Van underdog tot Hollywoodlegende, Sylvester Stallone vertelt zijn verhaal in deze documentaire. Lees hier waar je Sly kunt kijken.

4. NYAD (NIEUW) De 60-jarige Diana Nyad blijft gefrustreerd over de manier waarop ze haar zwemcarrière de rug heeft toegekeerd. Nadat ze 30 jaar eerder de marathon niet heeft kunnen volbrengen, begint ze opnieuw te trainen. Haar doel is de eerste persoon te zijn die zonder haaienkooi van Cuba naar de Verenigde Staten zwemt. Steun krijgt ze van haar beste vriendin en coach Bonnie Stoll, die er wel haar bedenkingen bij heeft. Lees ook onze recensie.
5. Step Up (NIEUW) Straatschoffie Tyler Gage komt in de problemen, wanneer hij met zijn vrienden het auditorium van de hogeschool voor kunsten sloopt. Tijdens zijn taakstraf ontmoet hij een knappe danseres die hem lesgeeft. Tyler ontdekt zijn zo eigen talent. Kijk ook de trailer.
6. Pain Hustlers (-2) Het verhaal gaat over Liza Drake. Zij droomt van een beter leven voor haar en haar dochter. Liza heeft haar middelbare school nooit afgemaakt en moet het daarom nu doen met een baan bij een bijna failliete apotheek. Liza's charme, lef en gedrevenheid brengen haar en het bedrijf langzaam omhoog, waar ze al snel in het centrum van een vrij duistere criminele samenzwering met dodelijke gevolgen komt te staan. Lees ook onze recensie.
7. Paw Patrol: The Movie (-6) Als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de PAW Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden. Kijk ook de trailer.
8. The Pope's Exorcist (NIEUW) Pater Gabriele Amorth, een priester die optrad als hoofdexorcist van het Vaticaan en die tijdens zijn leven meer dan 100.000 exorcisme uitvoerde. Hij stierf in het jaar 2016 op 91-jarige leeftijd. Amorth beschreef zijn ervaringen in de strijd tegen Satan en demonen die mensen in hun kwaad hadden geklemd. Kijk ook de trailer.
9. Saw (NIEUW) Freelance fotograaf Adam Stanheight en Dr. Lawrence Gordon, deze twee mannen die elkaar nooit eerder hebben gezien, ontwaken vastgebonden in een smerige, oude badkamer. Ontsnappen lijkt in eerste instantie onwaarschijnlijk, maar de twee realiseren zich al snel dat ze een kans hebben. Maar tegen welke prijs? En zijn ze alleen? Lees ook onze recensie.
10. Old Dads (-8) Jack en zijn twee beste vrienden worden op latere leeftijd vader. Ze besluiten daaropvolgend hun bedrijf te verkopen. De koper blijkt een millenial te zijn. Het drietal merkt weldra dat ze uit de pas lopen terwijl ze worstelen om door een veranderende wereld van cultuur, carrière en vaderschap te navigeren. Lees ook onze recensie.

Series op Netflix

1. Ferry: de serie (NIEUW)

Gids.tv: ★★★★★ | IMDb ★ 8,1

Frank Lammers en Yannick van de Velden in 'FERRY: de serie'. Bron: Netflix
Ferry Bouman is wanhopig op zoek naar geld en krijgt een gouden kans als een van de grootste dealers in Noord-Brabant wegvalt na een geruchtmakende arrestatie. Bovendien bloeit de prille liefde tussen Ferry en Danielle op en staat er misschien wel een Bruiloft op het programma. Want Danielle zegt volmondig: "Ja, ik wil!" Bekijk hier waar je Ferry: de serie kunt kijken.

2. All the Light We Cannot See (NIEUW)

Gids.tv: ★★★★½ | IMDb ★ 7,8

Aria Mia Loberti in 'All the Light We Cannot See'. Bron: Netflix
Het verhaal van Marie-Laure, een blinde Franse tiener, en Werner, een Duitse soldaat, wier paden in bezet Frankrijk samenkomen terwijl ze allebei de verwoestingen van de Tweede Wereldoorlog proberen te overleven. Marie-Laure en haar vader, een curator, wonen naast het Natuurhistorisch Museum in Parijs. Als de nazi's de stad bezetten, vluchten ze naar Saint-Malo met een waardevolle diamant uit het museum. Lees hier waar je All the Light We Cannot See kunt streamen.

3. Selling Sunset, S6 (NIEUW)

IMDb ★ 6,5

Bron: Netflix
De serie volgt de bekende makelaars van The Oppenheim Group in Los Angeles. Zij verdienen enorme bedragen met het verkopen van huizen. Maar het gaat niet alleen om de huizen, een portie hoge hakken en dosis reality-tv krijg je er gratis bij. Lees hier waar je Selling Sunset te streamen.

4. Till Murder Do Us Part: Soering vs. Haysom (NIEUW) Vermoordde Jens Soering de ouders van zijn vriendin in 1985 – of was zij de moordenaar? Deze docuserie gaat dieper in op vragen rond de zaak die nog steeds niet beantwoord zijn. In deze documentaire probeert men daar antwoorden voor te vinden. Kijk ook de trailer.
5. Lupin, S3 (-4) Nu Assane is ondergedoken, moet hij leren leven zonder zijn vrouw en zijn zoon. Hij beseft dat zijn gezin door hem veel ellende heeft moeten doorstaan en hij besluit om terug te keren naar Parijs om hen een voorstel te doen: Frankrijk verlaten en elders een nieuw leven beginnen. Maar de spoken uit het verleden zijn nooit ver weg, en een onverwachte terugkeer zet zijn plannen op z’n kop. Lees ook onze recensie.
6. Unicorn Academy (NIEUW) Wanneer een duistere kracht Eenhoorneiland dreigt te vernietigen, moeten een dappere tiener en haar vijf klasgenoten in opstand komen om hun geliefde magische academie te beschermen.
7. Beckham (-5) De vierdelige serie vertelt het verhaal van wereldvoetballer en icoon David Beckham. Het is een van de bekendste namen ter wereld, toch zijn er maar weinig mensen die hem echt kennen. De documentaire neemt je mee naar zijn jeugd in een arbeiderswijk in Oost-Londen, bespreekt zijn drive en vastberadenheid om te winnen en toont zijn worsteling om balans te vinden tussen zijn ambitie, liefde en familie. Het leven van Beckham is er een van hoge pieken en diepe dalen. Lees ook de recensie.
8. Bodies (-6) Vier rechercheurs in vier verschillende tijdperken vinden het lichaam van hetzelfde moordslachtoffer in het Londense Whitechapel. Edmond Hillinghead is in 1890 een ijverige rechercheur terwijl Jack the Ripper door de straten sluipt. In 1941 regeert Charles Whiteman over de straten door de oplichterspraktijken te leiden die hij hoort op te doeken. Lees ook de recensie.
9. Life on our Planet (-4) Deze serie vertelt het verhaal van de strijd in het leven om op de aarde te overleven en obstakels te overwinnen. Vandaag de dag leven er twintig miljoen soorten op deze aardbol, maar wat men ziet is slechts een momentopname. Zo bestaan 99% van de bewoners van de aarde niet meer, verloren gegaan in het diepe verleden. Deze documentaireserie onthult wat er met deze dynastieën is gebeurd en toont zowel de opkomst als de ondergang van de wezens die uitgestorven zijn.van de soms zware strijd van het leven om op de aarde te overleven en obstakels te overwinnen. Lees ook onze recensie.
10. Terzi [The Tailor], S3 (NIEUW) Peyami is een jonge en beroemde kleermaker die zijn talent en succesvol bedrijf van zijn grootvader heeft geërfd. Na de dood van zijn grootvader brengt Peyami zijn grootste geheim, zijn geesteszieke vader, naar de kern van zijn leven in Istanbul en moet nu voor hem zorgen zonder dat iemand achter de waarheid komt. Op de vlucht voor haar gewelddadige relatie met Dimitri verschijnt Esvet op mysterieuze wijze in het leven van Peyami met haar eigen geheimen. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's