Netflix Top 10: The Witcher verwachte seriehit, Oei, ik groei terug in top 3

Netflix Top 10: The Witcher verwachte seriehit, Oei, ik groei terug in top 3
De toppers op Netflix dit weekend

Film :

Elke week is het weer raak: Netflix komt met nieuwe titels die de top-10 van de streamingdienst gaan proberen te bestormen. Gids.tv houdt elke week de top-10 van de streamingdienst in de gaten en houdt je op de hoogte van welke titels er scoren.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Films op Netflix

1. Extraction 2 (-)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 8,2

Chris Hemsworth in 'Extraction 2'. Bron: Netflix
Nadat hij maar net zijn zware verwondingen van zijn missie in Dhaka, Bangladesh heeft overleefd, is Tyler Rake terug, en zijn team is klaar voor hun volgende missie. Tyler moet een familie bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een Georgische gangster en infiltreert in een van 's werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden. Lees hier waar je vanaf Extraction 2 kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Extraction 2.

2. Heatwave (NIEUW)

IMDb ★ 5,0

Bron: Netflix
De jonge en ambitieuze Claire lijkt alles te hebben: een nieuwe functie bij een top vastgoedmakelaar, de leiding over een spannend project en een verleidelijke nieuwe liefde. Maar Claire's leven neemt een wending als ze erachter komt dat ze is gevallen voor de vrouw van haar baas. Hierdoor raakt ze verstrikt in een kwaadwillig web. Lees hier waar je Heatwave kunt kijken.

3. Oei, ik groei [The Wonder Weeks] (+2)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 4,7

Actrice Sallie Harmsen (Anne) en Soy Kroon (Barry) in de film 'Oei, ik Groei!'
Ja, ja! Oei, ik groei is terug in de top 3. Advocate Anne gaat na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk en maakt grote stappen op weg. Maar al snel komt ze erachter dat zo’n carrière en een baby enorme uitdagingen met zich meebrengen. Hierdoor komt ook nog eens haar relatie met Barry onder grote druk te staan. Bekijk ook waar je Oei, ik groei kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Oei, ik groei.

4. Romance in Style (NIEUW) Aspirant-modeontwerpster Ella werkt als naaister om de eindjes aan elkaar te knopen. Dankzij haar kamergenote krijgt ze een baan bij het tijdschrift The Look. De dag voordat ze begint, ontmoet ze Derek. Hij blijkt de zoon van de eigenaar van The Look te zijn. Het bedrijf verliest geld en Derek moet zorgen voor een digitale aanwezigheid. Ondertussen tracht Ella meer aandacht te schenken aan plus-size modellen en inclusiviteit. Lees ook de recensie.

5. The Perfect Find (-3) Na een relatiebreuk en een spraakmakend ontslag keert Jenna terug naar New York om haar modecarrière nieuw leven in te blazen. Wetende dat ze maar één kans krijgt om haar reputatie weer op te bouwen, slikt Jenna haar trots in en gaat ze werken voor de modemagnaat Darcy. Maar haar comebackpoging wordt ingewikkeld door de liefde. Lees ook onze recensie.
6. Extraction (-3) Een Indiaas jongetje, en zoon van een internationale crimineel die vastzit, wordt ontvoerd in de hoofdstad van Bangladesh en vastgehouden in één van de meest ondoordringbare steden van de wereld. Een bedreven huurmoordenaar, Tyler Rake genaamd, wordt vervolgens ingehuurd om het jongetje te bevrijden en terug te brengen naar zijn familie. Tijdens zijn reddingsmissie is Tyler ook op zoek naar verlossing. Kijk ook de trailer.
7. Trolls: World Tour (-1) Het leven is goed in Trollenland tot koningin Poppy er samen met Branch achter komt dat ze niet de enigen zijn. Er bestaan nog vele andere trollenplekken, elk te herkennen aan een muziekgenre. Wanneer alle trollen in groot gevaar zijn moeten Poppy, Branch en hun vrienden een gedurfde reis ondernemen en proberen om alle diverse trollen te verenigen. Kijk ook de trailer.
8. Freedomland (NIEUW) Brenda Martin strompelt aangeslagen de Eerste Hulp in Dempsy, New Jersey binnen en beweert dat een zwarte man haar auto heeft gestolen met haar vier jaar oude zoon op de achterbank. Detective Lorenzo Council heeft zijn bedenkingen bij Brenda's verhaal, maar start toch een grootschalig onderzoek, waarbij hij hulp krijgt van een groep moeders die naar verdwenen kinderen zoeken. Kijk ook de trailer.
9. Lyle, Lyle, Crocodile [Wil de Krokodil] (NIEUW) Wanneer de familie Primm naar New York City verhuist, worstelt hun jonge zoon Josh om zich aan te passen aan zijn nieuwe school en vrienden. Dat verandert allemaal wanneer hij Lyle ontdekt, een zingende krokodil die houdt van baden, kaviaar en geweldige muziek. Lees ook onze recensie.
10. Nimona (NIEUW) Als Ballister Boldheart, een ridder in een futuristische middeleeuwse wereld, er wordt ingeluisd voor een misdaad die hij niet heeft begaan, is de enige die hem kan helpen zijn onschuld te bewijzen Nimona, een ondeugende tiener met een voorliefde voor chaos - die toevallig ook een gedaanteverwisselend wezen is dat Ballister heeft getraind om te vernietigen. Lees ook onze recensie.

Series op Netflix

1. The Witcher, S3 (NIEUW)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 8,1

Henry Cavill als Gerald of Rivia. Bron: Netflix
De serie gaat over de 'hekser' Geralt of Rivia, een eenzame monsterjager die door middel van oefening en aanpassing van zijn lichaam bovennatuurlijke krachten heeft ontwikkeld. In dit derde seizoen bereiden Gerald, prinses Ciri en Yennifer zich voor op een strijd die aanstaande is, die grote gevolgen kan hebben voor hun wereld... Lees hier waar je The Witcher kunt streamen.

Lees ook onze eerste indruk recensie van The Witcher seizoen 3.

2. Schlafende Hunde [Sleeping Dogs] (-1)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 6,5

Een voormalig rechercheur Mike Atlas die nu op straat leeft, gaat op zoek naar de waarheid nadat een nieuw sterfgeval twijfels oproept over een zogenaamd afgehandelde moordzaak. Lees hier waar je Schlafende Hunde kunt kijken.

Lees ook onze serierecensie over Schlafende Hunde.

3. Papadag (NIEUW)

IMDb ★ 7,5

De serie volgt een groep vaders die elkaar iedere donderdag ontmoeten bij de zandbak in het park. Ondanks hun grote verschillen, ontwikkelen de papa's een vriendschap en steunen ze elkaar in hun drukke, moderne levens. Op humoristische wijze snijdt de serie, met haar zeer diverse personages, actuele thema's aan rondom het moderne ouderschap. Lees ook waar je Papadag kunt kijken.

4. Black Mirror (-2) Black Mirror is een Britse science fiction-serie. In de serie wordt een zieke, door technologie gedreven toekomstbeeld geschetst waar de grootste menselijke uitvindingen en de meest duistere menselijke instincten samenkomen. Lees ook de recensie.
5. Glamorous (-1) De ambitieuze influencer Marco krijgt een droombaan bij een make-imperium en begint een duizelingwekkende reis van zelfontdekking te midden van werk chaos en romantische uitdagingen. Lees ook de recensie.
6. Our Planet II (-) Of het nu buffels, leeuwen, ijsberen, bultruggen of albatroskuikens zijn, migratie is een cruciale overlevingssstrategie voor dieren om te eten, zich voort te planten en een huis te vinden. Lees ook de recensie.
7. Catching Killers (-4) In deze serie over waargebeurde misdaden onthullen de onderzoekers van beruchte seriemoordenaarszaken de afschuwelijke en vreselijke details van hun buitengewone werk. Er wordt door de rechercheurs gesproken over de moorden op vrouwen nabij Green River, een seriemoordenaar die actief was tijdens een dodelijke roadtrip door Florida in 1990 en over een moordenaar die begin jaren 90 een vrouw uit Oregon vermoordde. Kijk ook de trailer.
8. Najib Amhali: Waar was ik? (NIEUW) De nieuwe theatershow van Najib Amhali, 'Waar was ik? ', geeft het antwoord op de vraag waarom Najib vorig jaar genoodzaakt was zijn show te cancellen. Met veel persoonlijke verhalen, waar veel om gelachen kan worden, waarin oude bekenden langs komen, en waarbij u zich na afloop wellicht afvraagt: 'Waar was ik?'
9. Never Have I Ever, S4 (-4) Devi bereid zich samen met haar beste vriendinnen Fabiola en Eleanor voor om alle laatstejaarsactiviteiten van hun to-do-lijstjes af te vinken: sollicitatiegesprekken, limousineritten en het eindelijk dragen van een pet en toga. Lees ook de recensie.
10. Perfil Falso [Fake Profile] (-) Camila maakt een profiel aan op een dating-app op zoek naar de man van haar dromen. Ze vindt met de app de knappe Fernando. Hij is echter niet vrijgezel en heet ook niet Fernando. Camila loopt in de val en alles wordt een nachtmerrie. Lees ook de recensie.

Opvallende zaken op de andere streamingdiensten
Met het lanceren van het 19e seizoen van Grey's Anatomy staat de serie - die het toch altijd al goed doet - steviger op de eerste plaats bij Disney+. Bij Prime Video is het nieuwe en laatste seizoen van Jack Ryan direct een hit en is over The Grand Tour heen gelobt. Op de VOD-diensten is na een wekenlange 'streak' van Super Mario Bros. Movie er nu eindelijk ruimte voor een nieuwe nummer 1, namelijk John Wick Chapter 4 (lees hier de recensie).

Actuele video's

Meer actuele video's