Netflix Top 10: Laatste deel The Crown royaal op nummer 1, Kandahar populaire actiefilm

Netflix Top 10: Laatste deel The Crown royaal op nummer 1, Kandahar populaire actiefilm
Dit zijn de populairste titels op Netflix

Film :

Elke week is het weer raak: Netflix komt met nieuwe titels die de top-10 van de streamingdienst gaan proberen te bestormen. Gids.tv houdt elke week de top-10 van de streamingdienst in de gaten en houdt je op de hoogte van welke titels er scoren.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Films op Netflix

1. Leave the World Behind (–)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,2

Ethan Hawke, Julia Roberts, Farrah Mackenzie en Mahershala Ali in 'Leave the World Behind'. Bron: Netflix
Amanda en Clay trekken op vakantie naar een afgelegen woning op Long Island. Ze willen er voor even hun drukke New Yorkse leven ontvluchten en samen met hun kinderen tijd doorbrengen. Op een avond keren de eigenaars van de woning Ruth en G.H. ontzet terug uit Manhattan waar een black-out heerste. Ook ter plekke lijkt de stroom uitgevallen. De twee gezinnen zijn op elkaar aangewezen en iedereen ontdekt elkaars ware aard. Lees hier waar je vanaf 8 december Leave The World Behind kunt kijken.

Lees onze filmrecensie van Leave the World Behind.

2. Operation Kandahar (NIEUW)

Gids.tv: ★★½ | IMDb ★ 6,1

Gerard Butler en Ali Fazal in 'Kandahar'. Bron: Sony Pictures
Nadat zijn missie is ontmaskerd, moet een undercover CIA-agent die diep in vijandig gebied in Afghanistan vastzit, zich samen met zijn Afghaanse vertaler een weg banen naar een extractiepunt in Kandahar, terwijl hij vijandelijke elitetroepen en buitenlandse spionnen die de taak hebben hen op te sporen, moet ontwijken. Lees hier waar je Operation Kandahar kunt kijken.

Lees hier onze Netflix-recensie van Operation Kandahar.

3. Chicken Run: Dawn of the Nugget (NIEUW)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,2

Screencap uit trailer van 'Chicken Run: Dawn of the Nugget" Bron: Netflix
Een nieuw avontuur en vervolg op Chicken Run uit 2000. Ginger is ontsnapt aan de boerderij van Mrs. Tweedy en heeft eindelijk haar grote droom gevonden: een vredig eiland voor de hele kudde kippen, ver van de gevaren van de mensenwereld. Wanneer zij en Rocky een klein meisje genaamd Molly uitbroeden, lijkt Gingers gelukkig einde compleet. Maar op het vasteland wordt de hele kippensoort geconfronteerd met een nieuwe, afschuwelijke bedreiging. Om dit tegen te gaan zetten Ginger en de andere kippen vrienden hun eigen zwaarbevochten vrijheid op het spel. Lees hier waar je vanaf 15 december Chicken Run: Dawn of the Nugget kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Chicken Run: Dawn of the Nugget.

4. Love Again (NIEUW) Een jonge vrouw probeert de pijn van de dood van haar verloofde te verzachten door romantische sms'jes naar zijn oude mobiele telefoonnummer te sturen, en legt een bijzondere band met de man aan wie het nummer is toegewezen. Lees ook onze recensie.
5. Family Switch (-2) Als de twee ouders Bill en Jess Walker na een zeldzame en bizarre kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er een enorme chaos uit in het gezin. Lees ook onze recensie.
6. Proud Mary (NIEUW) Deze film gaat over Mary. Zij is een huurmoordenaar werkzaam voor een georganiseerde misdaadfamilie in Boston. Haar leven verandert wanneer ze een jong jongetje ontmoet, tijdens een moordopdracht die misgaat. Het moederinstinct bij Mary draait gelijk op volle toeren. Kijk ook de trailer.
7. Catering Christmas (-5) Het verhaal gaat over Molly Frost, een worstelende nieuwe eigenaar van een cateringbedrijf, belandt op het grootste Kerstgala van het jaar in New Hampshire. De zaken worden ingewikkeld wanneer Molly valt voor Jeans neef, de 30-jarige Carson, een reisfotograaf is die geen zin heeft om de stichting van de familie over te nemen. Lees ook onze recensie.
8. Leo (-3) De vermoeide 74-jarige hagedis Leo zit al tientallen jaren vast in hetzelfde klaslokaal in Florida met een schildpad. Als Leo hoort dat hij nog maar één jaar te leven heeft, is hij van plan te ontsnappen om het leven buiten het klaslokaal te ervaren. In plaats daarvan raakt hij verstrikt in de problemen van zijn angstige leerlingen, waaronder een gemene invaldocent. Voor Leo wordt het uiteindelijk de vreemdste maar meest lonende loodjeslijst ooit. Lees ook de recensie.
9. The Grinch (NIEUW) De Grinch is een zuur en verbitterd op een kat lijkend wezen met een hart dat twee maten te klein is. Hij woont in een donkere grot op een besneeuwde bergtop ten noorden van Whoville, het thuis van de warmhartige en vrolijke Who's. Zijn enige vriend is zijn hond, Max. Vanaf zijn bergtop hoort de Grinch de luidruchtige voorbereidingen voor de kerst. Jaloers op de vrolijkheid van de Who's, maakt hij plannen om de berg af te dalen en de cadeaus en kerstversieringen te stelen, en zo te voorkomen dat Kerstmis door kan gaan. Kijk ook de trailer.
10. How the Grinch Stole Christmas (NIEUW) In een sneeuwvlok ligt het magische land van de Who's, een volk dat houdt van Kerstmis en feestvieren. Bovenop de berg leeft de Grinch, een oude knorpot die de kerstdagen haat en alleen maar wraak wil nemen op diegenen die hem kwaad hebben gedaan. Op kerstavond besluit hij, vermomd als kerstman, naar het dorp af te zakken en de cadeautjes en kerstversieringen te stelen. Kijk ook de trailer.

Series op Netflix

1. The Crown, S6b (+7)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 8,6

Imelda Staunton als Queen Elizabeth in 'The Crown' seizoen 6
Het eerste deel van deze serie onthult de opbloeiende relatie tussen prinses Diana en Dodi Fayed, voordat een noodlottige autorit verwoestende gevolgen heeft. Natuurlijk is ook de rol van Charles daarin bijzonder opvallend: die wil snel na het noodlottige moment namelijk trouwen met zijn 'echte' grote liefde Camilla. Lees hier waar je The Crown kunt kijken.

Lees ook onze serierecensie van het tweede deel van The Crown seizoen 5.

2. My Life with the Walter Boys (-1)

Gids.tv: ★★★★★½ | IMDb ★

Nadat ze haar familie heeft verloren bij een tragisch ongeval, wordt de 15-jarige Jackie Howard gedwongen haar bevoorrechte leven in Manhattan te verlaten. Ze trekt in bij de familie Walter, een groot, luidruchtig gezin met tien zonen op het platteland van Colorado. Hier raakt ze verstrikt in een driehoeksverhouding met twee van de broers. Lees hier waar je My Life with the Walter Boys kunt kijken.

Lees ook onze serierecensie van My Life with the Walter Boys.

3. Dubai Bling (NIEUW)

IMDb ★ 3,7

Realityserie over de hoge sociale kringen in Dubai, waar overdadige feesten en onconventionele mode de norm lijken te zijn, en een verzameling kennissen die elk meer dan tien miljoen bezitten wordt gevolgd. Er zijn vriendschappen, bondgenootschappen, maar ook spanningen in deze groep aan verschillende persoonlijkheden. Zo probeert Zeina actief de groep bij elkaar te houden, terwijl Lojain Omrans het van een kalme stabiele aanwezigheid moet hebben.

4. Blood Coast (-2) Een groep politieagenten met bijzondere methoden moeten een gevaarlijke crimineel opsporen om een bloedbad in de Franse stad Marseille te voorkomen. Kijk ook de trailer.
5. A Nearly Normal Family (-2) De familie Sandell is een normaal gezin uit Zweden bestaande uit priester Adam, advocate Ulrika en hun negentienjarige dochter Stella. Ze leiden een ogenschijnlijk perfect leven in een gepolijste woonwijk buiten Lund. Op een dag verandert alles als Stella in hechtenis belandt, beschuldigd van moord. Lees ook onze recensie.
6. Obliterated (-1) Een eliteteam van de Special Forces verijdelt een dodelijke dreiging voor Las Vegas. Nadat ze hun geslaagde missie groots gevierd hebben met veel drank, drugs en seks, ontdekt het team dat de bom die ze onschadelijk hebben gemaakt nep was. Het nu dronken team moet door hun beperkingen heen vechten, hun persoonlijke problemen overwinnen, de echte bom vinden en de wereld zien te redden. Lees hier onze recensie.
7. World War II from the Frontlines (-3) Deze documentaireserie brengt de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog (1939-1945) op unieke wijze tot leven met behulp van verlevendigd archiefmateriaal en stemmen en meningen van alle kanten van de oorlog. Het laat de grootste kantelpunten van de oorlog zien en geeft een uniek beeld van de belangrijkste slagen. Lees hier onze recensie.
8. Yu Yu Hakusho (NIEUW) Het verhaal om Yusuke Urameshi, die zijn dagen doorbrengt met vechten en omkomt bij een ongeluk terwijl hij een jong kind probeert te beschermen. Terwijl hij worstelt met het feit dat hij op zijn dode lichaam neerkijkt, vertelt een vrouw genaamd Botan, die zichzelf een gids voor de geestenwereld noemt, hem de schokkende waarheid: niemand had verwacht dat een delinquent als Yusuke zou sterven terwijl hij een daad van goedheid verrichtte. Kijk ook de trailer.
9. FERRY: de serie (-2) Ferry Bouman is wanhopig op zoek naar geld en krijgt een gouden kans als een van de grootste dealers in Noord-Brabant wegvalt na een geruchtmakende arrestatie. Bovendien bloeit de prille liefde tussen Ferry en Danielle op en staat er misschien wel een Bruiloft op het programma. Want Danielle zegt volmondig: "Ja, ik wil!" Lees ook onze recensie.
10. YOH! Christmas (NIEUW) Vrijgezel, 30 en onder druk gezet. Thando liegt tegen haar familie dat ze een vriendje heeft. Ze heeft nu 24 dagen om iemand te vinden die ze mee kan nemen naar haar familie voor Kerstmis. Kijk ook de trailer.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's