Netflix Top 10: Society of the Snow nieuwste filmhit, Fool Me Once blijft populair

Netflix Top 10: Society of the Snow nieuwste filmhit, Fool Me Once blijft populair
Dit zijn de meest bekeken titels van deze week

Film :

Elke week is het weer raak: Netflix komt met nieuwe titels die de top-10 van de streamingdienst gaan proberen te bestormen. Gids.tv houdt elke week de top-10 van de streamingdienst in de gaten en houdt je op de hoogte van welke titels er scoren.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Films op Netflix

1. Society of the Snow [La sociedad de la nieve] (NIEUW)

Gids.tv: ★★★★

Screencap uit de film 'Society of the Snow'. Bron: Netflix
De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. We volgen een rugbyteam dat naar Chili vliegt voor een toernooi. Wanneer hun vliegtuig hoog in de bergen neerstort, moeten de overlevenden onder de meest erbarmelijke omstandigheden zien te overleven. Lees hier waar je Society of the Snow kunt kijken.

Lees hier onze review van Society of the Snow, die wij beoordelen met streamen.

2. The Hunt (NIEUW)

Gids.tv: ★★★

Betty Gilpin in 'The Hunt'. Bron: Universal
Een groep mensen ontwaakt op een onbekende plek, zonder enig idee hoe ze daar terecht is gekomen. Snel wordt duidelijk dat er, puur voor de lol, op hen gejaagd wordt door een stel geprivilegieerden. Maar een jonge vrouw Crystal weet echter hoe ze het spel moet overleven en besluit de jagers zelf een kopje kleiner te maken. Haar missie: zoek wie hier verantwoordelijk voor is. Lees hier waar je The Hunt kunt kijken.

3. Insidious: The Red Door (NIEUW)

Gids.tv: ★★★

Patrick Wilson in 'Insidious: The Red Door'. Bron: Netflix
In deze film keert de oorspronkelijke cast van de horrorfranchise terug voor het laatste deel van de gruwelijke saga van de familie Lambert. Om voorgoed van hun duistere demonen af te komen moeten Josh en de inmiddels studerende Dalton dieper dan ooit Het Verder in. Daar worden ze geconfronteerd met het donkere verleden van hun familie en een reeks nieuwe, nog ergere verschrikkingen die achter de rode deur schuilen. Lees hier waar je Insidious: The Red Door kunt kijken.

Lees hier onze review van Insidious: The Red Door, die wij beoordelen met streamen.

4. Transporter 2 (NIEUW) Frank Martin (Jason Statham) is een gepensioneerde marinier die zich heeft gespecialiseerd in het transporteren van allerlei zaken. Of het nou goederen zijn of mensen, het maakt hem niet uit en hij stelt geen vragen. Wanneer een vriend hem vraagt om voor de rijke familie Billings te chauffeuren, lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Kijk ook de trailer.
5. Maggie Moore(s) (NIEUW) Het verhaal gaat over een lokale politiechef Jordan Sanders. Hij staat voor een raadsel wanneer er binnen een paar dagen twee vrouwen worden vermoord. De twee slachtoffers lijken geen link te hebben, behalve het bizarre feit dat ze allebei Maggie Moore heten. Lees ook de review.
6. Good Grief (NIEUW) De voormalige schilder Marc is een kinderboekenillustrator die een comfortabel huwelijk heeft met de charismatische Oliver. Wanneer deze komt te overlijden, stort Marc ineen. Met zijn beste vrienden Sophie en Thomas reist hij naar Parijs en staat hij stil bij zijn leven en worden harde, maar goedbedoelde waarheden verkondigd. Lees ook onze review.
7. Top Gun: Maverick (-5) De film draait om de vijfde generatie vechtpiloten en verkent het einde van het tijdperk van de luchtgevechten. Dogfights tussen twee piloten zijn zo'n beetje voorbij. Maverick is nu instructeur op een vliegschool voor piloten van de luchtmacht en begeleidt Bradley Bradshaw, de zoon van zijn overleden partner Nick 'Goose' Bradshaw. Lees ook onze review.
8. The Proposal (NIEUW) De invloedrijke redactrice Margaret dreigt uitgezet te worden naar haar vaderland Canada. Om dit te voorkomen dwingt ze haar niets vermoedende en komische assistent Andrew om zich met haar te verloven, terwijl ze hem al jarenlang het leven zuur maakt. Hij gaat akkoord met de verloving maar tegen een paar persoonlijke voorwaarden. Kijk ook de trailer.
9. Rebel Moon - Part 1: A Child of Fire (-8) Wanneer een vreedzame kolonie aan de rand van de Melkweg wordt bedreigd door de legers van de tirannieke regent Balisarius, sturen ze Kora, een jonge vrouw met een mysterieus verleden, op pad om krijgers van naburige planeten te zoeken om hen te helpen een standpunt in te nemen. Lees ook onze review.
10. Leave the World Behind (-7) Amanda en Clay trekken op vakantie naar een afgelegen woning op Long Island. Ze willen er voor even hun drukke New Yorkse leven ontvluchten en samen met hun kinderen tijd doorbrengen. Op een avond keren de eigenaars van de woning Ruth en G.H. ontzet terug uit Manhattan waar een black-out heerste. Ook ter plekke lijkt de stroom uitgevallen. De twee gezinnen zijn op elkaar aangewezen en iedereen ontdekt elkaars ware aard. Lees ook onze review.

Series op Netflix

1. Fool Me Once (–)

Gids.tv: ★★★½

Michelle Keegan als Maya Stern in 'Harlan Cohen's Fool Me Once'.
De serie gaat over Maya Stern die de brute moord op haar man Joe probeert te verwerken. Wanneer Maya een nanny-cam installeert, schrikt ze zich kapot als ineens haar man in beeld staat. Detective Sergeant Sami Kierce leidt het moordonderzoek naar Joe's dood en heeft het ook nog eens moeilijk met zijn eigen geheimen. Ondertussen proberen Maya's nichtje en neefje meer te weten te komen over de moord op hun moeder die enkele maanden eerder plaatsvond. Zouden de moorden met elkaar te maken hebben? Lees hier waar je Fool Me Once kunt streamen.

Lees hier onze review van Fool Me Once, die wij beoordelen met streamen.

2. Berlín (–)

Gids.tv: ★★★★

Pedro Alonso e.a. in 'Berlin'. Bron: Netflix
Het verhaal van La Casa de Papel-teamlid Andrés de Fonollosa, beter bekend onder zijn codenaam Berlín. In deze serie verzamelt zich een andere bende om hem heen: Keila, een elektronicaspecialiste; Damián, Berlins vertrouweling en professor in de filantropie; de wat instabiele Cameron; de toegewijde Roi; en Bruce, een meedogenloze actieman. Deze bende beraamt en voert grote overvallen als op banken uit. Bekijk hier waar je vanaf 29 december Berlin kunt streamen.

Lees ook onze review van La Casa de Papel: Berlín.

3. The Brothers Sun (NIEUW)

Gids.tv: ★★★★

Sam Song Li en Michelle Yeoh als 'The Brothers Sun'. Bron: Netflix
De serie volgt de uit Taiwan afkomstige familie Sun. Moeder en jongste zoon Bruce zijn naar Los Angeles gevlucht terwijl vader en oudste zoon Charles in Taipei zijn gebleven om een van de beruchtste triades van Taiwan te leiden. Nadat vader Sun is neergeschoten door een mysterieuze huurmoordenaar reist Charles naar LA om zijn moeder en jongere broer te beschermen. Na jaren gescheiden te zijn geweest moeten de totaal verschillend opgevoede broers weer aan elkaar wennen terwijl zij ondertussen voor hun leven vrezen. Lees hier waar je The Brothers Sun kunt streamen.

Lees ook onze review van The Brothers Sun, die wij beoordelen met streamen.

4. You Are What You Eat: A Twin Experiment (+3) In dit unieke experiment volgen identieke tweelingen ieder acht weken lang een eigen dieet en lifestyle om te zien welke invloed bepaalde soorten voedsel op het lichaam hebben. Lees ook onze review.
5. My Life with the Walter Boys (–) Nadat ze haar familie heeft verloren bij een tragisch ongeval, wordt de 15-jarige Jackie Howard gedwongen haar bevoorrechte leven in Manhattan te verlaten. Ze trekt in bij de familie Walter, een groot, luidruchtig gezin met tien zonen op het platteland van Colorado. Hier raakt ze verstrikt in een driehoeksverhouding met twee van de broers. Lees ook onze review.
6. The Crown (–) Het eerste deel van deze serie onthult de opbloeiende relatie tussen prinses Diana en Dodi Fayed, voordat een noodlottige autorit verwoestende gevolgen heeft. Natuurlijk is ook de rol van Charles daarin bijzonder opvallend: die wil snel na het noodlottige moment namelijk trouwen met zijn 'echte' grote liefde Camilla. Lees ook onze review.
7. Ricky Gervais: Armageddon (-3) Een stand-upshow van Ricky Gervais die onderwerpen behandelt als kunstmatige intelligentie, politieke correctheid, familiebruiloften, begrafenissen en het einde van de mensheid. Lees ook onze review.
8. The Rookie (NIEUW) In de misdaadserie The Rookie staat de 45-jarige John Nolan centraal, die aan een nieuwe baan als agent begint in Los Angeles. Als hij zich meldt bij het Los Angeles Police Department (LAPD), kijken de agenten vreemd op. Wie is die ouwe knar die zich wil bewijzen bij de politie?
9. Dave Chapelle: The Dreamer (-6) Van zijn onstage tackle tot de klap die de wereld hoorde, Dave Chappelle gaat los in deze freewheelende en ongefilterde stand-up comedy special. Kijk ook de trailer.
10. A Nearly Normal Family (–) De familie Sandell is een normaal gezin uit Zweden bestaande uit priester Adam, advocate Ulrika en hun negentienjarige dochter Stella. Ze leiden een ogenschijnlijk perfect leven in een gepolijste woonwijk buiten Lund. Op een dag verandert alles als Stella in hechtenis belandt, beschuldigd van moord. Lees ook onze recensie.

Actuele video's

Meer actuele video's