Netflix Top 10: The Greatest Night in Pop best bekeken op Netflix, Griselda blijft topserie

Netflix Top 10: The Greatest Night in Pop best bekeken op Netflix, Griselda blijft topserie
Deze titels doen het geweldig op Netflix

Film :

Elke week is het weer raak: Netflix komt met nieuwe titels die de top-10 van de streamingdienst gaan proberen te bestormen. Gids.tv houdt elke week de top-10 van de streamingdienst in de gaten en houdt je op de hoogte van welke titels er scoren.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Films op Netflix

1. The Greatest Night in Pop (NIEUW)

Gids.tv: ★★★½

Het team artiesten dat meezong in het koor van 'We Are the World'. Bron: Netflix
Op 25 januari 1985 verzamelden tientallen van de grootste namen in de muziekwereld zich in een studio in Los Angeles. Ze namen vervolgens een lied op ten bate van Afrikaanse hongersnoodhulp dat de wereldwijde popgeschiedenis zou veranderen. Deze documentaire toont de enorme onderneming om 's werelds grootste supergroep samen te stellen in een wereld vóór mobiele telefoons en e-mail. Lees hier waar je The Greatest Night in Pop kunt streamen.

Lees ook onze review van The Greatest Night in Pop.

2. Prisoner's Daughter (NIEUW)

Gids.tv: ★★★

Acteur Christopher Convery en Kate Beckinsale in de film 'Prisoner's Daughter'
Het verhaal gaat over Max. Als hij de diagnose terminale kanker krijgt, wordt Max na twaalf jaar vrijgelaten uit de gevangenis. Hij heeft nog maar één grote wens: zich verzoenen met zijn dochter Maxine en zijn kleinzoon die hij nog nooit heeft ontmoet. Lees ook waar je Prisoner's Daughter kunt kijken.

Lees ook onze review van Prisoners Daughter.

3. Orion and the Dark (NIEUW)

Gids.tv: ★★★★½

Orion
Het verhaal gaat over Orion. Deze jongen oogt als een doorsnee basisschoolkind: verlegen, bescheiden en verliefd. Maar onder zijn schijnbaar normale uiterlijk is Orion een bal van puberale angst, volledig verteerd door irrationele angsten voor bijen, honden, de oceaan en gevaarlijke clowns. Elke nacht wordt hij echter met zijn grootste angst geconfronteerd: de duisternis. Lees ook waar je Orion and the Dark kunt streamen.

Lees ook onze review van Orion and the Dark.

4. Wil (NIEUW) Het verhaal speelt zich af in 1942. Wil en Lode zijn twee jonge hulpagenten in het bezette Antwerpen. Ze werken gedwongen mee aan de klopjacht op joden in de stad. Tegelijk steunen ze het verzet. Temidden van grote chaos en geweld bloeit ook de liefde: Wil valt als een blok voor de charmes van Lode's zus Yvette. Een schizofrene cocktail van emoties brengt hem aan de rand van de afgrond. Want hoe red je tegelijk jezelf, je geliefden en de joden uit de klauwen van de bezetter? Lees ook onze review (★★★★½).
5. Deep Fear (NIEUW) De jonge vrouw Naomi is een ervaren zeilster die op reis is door het Caribisch gebied om haar vriendje Jackson te ontmoeten. Ze schiet een zinkend schip te hulp met drie overlevenden. Het blijken drugssmokkelaars te zijn die Naomi dwingen om in het wrak te duiken en 850 kilo aan cocaïne terug te halen. Tot overmaat van ramp wordt het plan gedwarsboomd door razende, mens-etende tijgerhaaien die op het wrak zijn afgekomen. Lees ook onze review (★½).
6. No Hard Feelings (-5) Het verhaal gaat over Maddie. Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie een vrij opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat. Lees ook onze review (★★½)
7. Lift (-5) De meesterdief Cyrus Whitaker wordt door zijn ex-vriendin en de FBI in de val gelokt om met zijn internationale bende een onmogelijke overval te plegen. Ze moeten $100 miljoen aan goud zien te stelen om een terroristische aanslag te voorkomen. Het enige probleem is dat het goud wordt vervoerd in een Boeiing 777-passagiersvlucht van Londen naar Zürich. Lees ook onze review (★★½).
8. Stillwater (-5) Het verhaal gaat over de van Oklahoma afkomstige arbeider Bill Baker. Hij reist naar Frankrijk, Marseille, waar zijn dochter die van hem vervreemd is, gearresteerd werd voor een moord die ze ontkent gepleegd te hebben. Zonder de taal of cultuur te kennen, probeert Bill in Frankrijk om zijn dochter vrij te krijgen (★★★). Kijk ook de trailer.
9. November Criminals (NIEUW) De 18-jarige Joodse Addison Schacht, bijna afgestudeerd aan een middelbare school in Washington D.C., dealt drugs, is onbeschoft tegen veel mensen en heeft een complexe relatie met zijn beste vriendin Phoebe. Kijk ook de trailer.
10. Farang (NIEUW) Het verhaal gaat over Sam. Hij is een voorbeeldige gevangene. Enkele maanden voor zijn vrijlating uit de gevangenis bereidt hij zich ijverig voor op zijn reïntegratie. Tijdens een verlof haalt zijn verleden hem in en door een ongeluk heeft hij maar één keuze: ontsnappen. Vijf jaar later bouwde hij zijn leven weer op in Thailand, waar een droom uitkomt. Een gezin stichten. Kijk ook de trailer.

Series op Netflix

1. Griselda (–)

Gids.tv: ★★★

Sofia Vergara als Griselda Blanco in 'Griselda'. Bron: Netflix
Een serie geïnspireerd op het leven van de slimme en ambitieuze Griselda Blanco, die een van de meest winstgevende kartels uit de geschiedenis oprichtte. Met een dodelijke combinatie van onverwachte wreedheid en charme wist Blanco in het Miami van de jaren 70-80 moeiteloos te balanceren tussen zakelijke belangen en familiezaken, wat haar de bijnaam "The Godmother" opleverde. Lees hier waar je Griselda kunt streamen.

Lees hier onze review van Griselda.

2. Alexander: The Making of a God (NIEUW)

Gids.tv: ★½

Alexander III van Macedonië, beter bekend als Alexander de Grote, begon in de vierde eeuw voor Christus als koning van de oude Griekste stad Macedon, in het hedendaagse Macedonië. Hij wordt over het algemeen beschouwd als een van de grootste en meest succesvolle militaire commandanten uit de geschiedenis. De docuserie onderzoekt de opkomst van Alexander als verbannen jongeman en zijn obsessie met het verslaan van de machtige Perzische keizer Darius, wat hem ertoe bracht de bekende wereld in iets minder dan zes jaar te veroveren. Lees ook waar je Alexander: The Making of a God kunt streamen.

3. Fool Me Once (–)

Gids.tv: ★★★½

Michelle Keegan als Maya Stern in 'Harlan Cohen's Fool Me Once'.
De serie gaat over Maya Stern die de brute moord op haar man Joe probeert te verwerken. Wanneer Maya een nanny-cam installeert, schrikt ze zich kapot als ineens haar man in beeld staat. Detective Sergeant Sami Kierce leidt het moordonderzoek naar Joe's dood en heeft het ook nog eens moeilijk met zijn eigen geheimen. Ondertussen proberen Maya's nichtje en neefje meer te weten te komen over de moord op hun moeder die enkele maanden eerder plaatsvond. Zouden de moorden met elkaar te maken hebben? Lees hier waar je Fool Me Once kunt streamen.

Lees ook onze review van Fool Me Once.

4. American Nightmare (-2) In maart 2015 belt een man 112 en vertelt dat in de afgelopen nacht zijn vriendin is ontvoerd. Het koppel woont samen in Vallejo Californië. De politie ondervraagt hem en vindt dat hij een ongeloofwaardig verhaal opdist. De agent verdenkt hem er in eerste instantie van de ontvoering in scène gezet te hebben. Totdat na twee dagen zijn vriendin ineens weer opduikt. Nu worden de rollen omgedraaid en is zij de verdachte van een geënsceneerde ontvoering. Lees ook onze review (★★★½).
5. Jack Whitehall: Settle Down (NIEUW)
6. Harlan Coben Safe (-1) Nadat zijn tienerdochter verdwijnt, ontdekt een chirurg, die weduwnaar is en in een rijke buurt woont, duistere geheimen over de mensen die hem na staan. De politie stelt een onderzoek in, maar Tom is geen man die stil blijft zitten. Hij besluit om zelf op zoek te gaan naar zijn dochter en moet gaan bepalen hoe ver hij wil gaan om zijn familie te beschermen (★★★½). Kijk ook de trailer.
7. My Life with the Walter Boys (+3) Nadat ze haar familie heeft verloren bij een tragisch ongeval, wordt de 15-jarige Jackie Howard gedwongen haar bevoorrechte leven in Manhattan te verlaten. Ze trekt in bij de familie Walter, een groot, luidruchtig gezin met tien zonen op het platteland van Colorado. Hier raakt ze verstrikt in een driehoeksverhouding met twee van de broers. Lees ook onze review (★★).
8. The Stranger (-1) Een web van geheimen stuurt huisvader Adam Price op een wanhopige zoektocht om de waarheid te achterhalen over de mensen die het dichtst bij hem staan (★★★). Kijk ook de trailer.
9. Berlín (-5) Het verhaal van La Casa de Papel-teamlid Andrés de Fonollosa, beter bekend onder zijn codenaam Berlín. In deze serie verzamelt zich een andere bende om hem heen: Keila, een elektronicaspecialiste; Damián, Berlins vertrouweling en professor in de filantropie; de wat instabiele Cameron; de toegewijde Roi; en Bruce, een meedogenloze actieman. Deze bende beraamt en voert grote overvallen als op banken uit. Lees ook onze review (★★★★).
10. Love on the Spectrum (-4) Liefde vinden kan voor iedereen moeilijk zijn. Voor jongvolwassenen in het autismespectrum is het verkennen van de onvoorspelbare wereld van dating nog ingewikkelder.

Actuele video's

Meer actuele video's