Netflix Top 10: Lupin verslaat in eerste week al Sex Education, Fair Play op 2

Netflix Top 10: Lupin verslaat in eerste week al Sex Education, Fair Play op 2
Deze titels lopen goed op Netflix

Film :

Elke week is het weer raak: Netflix komt met nieuwe titels die de top-10 van de streamingdienst gaan proberen te bestormen. Gids.tv houdt elke week de top-10 van de streamingdienst in de gaten en houdt je op de hoogte van welke titels er scoren.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Series op Netflix

1. Lupin, S3 (NIEUW)

Gids.tv: ★★★★½ | IMDb ★ 8,2

Omar Sy als Assane in 'Lupin' seizoen 3
Nu Assane is ondergedoken, moet hij leren leven zonder zijn vrouw en zijn zoon. Hij beseft dat zijn gezin door hem veel ellende heeft moeten doorstaan en hij besluit om terug te keren naar Parijs om hen een voorstel te doen: Frankrijk verlaten en elders een nieuw leven beginnen. Maar de spoken uit het verleden zijn nooit ver weg, en een onverwachte terugkeer zet zijn plannen op z’n kop. Bekijk hier waar je Lupin kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Lupin seizoen 3.

2. BECKHAM (NIEUW)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 8,5

David Beckham in de docuserie 'Beckham'. Bron: Netflix
De vierdelige serie vertelt het verhaal van wereldvoetballer en icoon David Beckham. Het is een van de bekendste namen ter wereld, toch zijn er maar weinig mensen die hem echt kennen. De documentaire neemt je mee naar zijn jeugd in een arbeiderswijk in Oost-Londen, bespreekt zijn drive en vastberadenheid om te winnen en toont zijn worsteling om balans te vinden tussen zijn ambitie, liefde en familie. Het leven van Beckham is er een van hoge pieken en diepe dalen. Lees ook waar je BECKHAM kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van BECKHAM.

3. Sex Education, S4 (-2)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 8,3

Asa Butterfield als Otis Milburn in 'Sex Education' seizoen 4
Nu Moordale officieel is gesloten moeten de studenten naar een nieuwe school: Cavendish. Daar houden de avonturen van Otis, Eric, Maeve en alle anderen dan ook definitief op. Zeer popularie hitserie met onder andere acteur Asa Butterfield in de hoofdrol. Lees hier waar je de serie Sex Education seizoen 4 kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van Sex Education seizoen 4.

4. Het Gouden Uur, S1 (-2) De heftige en snoeiharde Nederlandse serie met Mocro Maffia-acteur Nasrdin Dchar scoort de pannen van het dak op de streamingdienst. De NPO-serie gaat over Mardik. Het eerste uur na een terroristische aanslag is cruciaal. Mardik is een zeer gedreven rechercheur van Afghaanse afkomst, die enorm wordt gewantrouwd door AIVD-medewerker Joëlle. Dit komt omdat ze iets over zijn verleden heeft ontdekt. Kijk ook de trailer.
5. Liebes Kind [Dear Child] (-2) Lena leeft in volledige afzondering in een streng beveiligd huis met de twee kinderen Hannah en Jonathan. Ze eten, gaan naar het toilet en naar bed op precies voorgeschreven tijden. Zodra een mysterieuze man de kamer binnenkomt, gaan ze in de rij staan om hun handen te laten zien. Lees ook onze recensie.
6. Love is Blind, S5 (+1) Liefhebbers van datingshows hebben een feestavond. Het nieuwe seizoen 'Love is Blind' is nu te zien bij Netflix. En dat terwijl seizoen vier pas een halfjaar geleden is afgelopen. Gaat Cupido raak schieten? Kijk ook de trailer.
7. Virgin River, S5 (-3) In de serie draait het allemaal om Melinda, een verpleegster uit LA die een nieuwe start wil maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en komt er al snel achter dat het leven daar niet zo simpel is als ze had verwacht. Lees hier onze recensie.
8. Everything Now (NIEUW) Na een langdurig herstel van anorexia is de zestienjarige Mia klaar om haar leven weer op te pakken. Ze komt er vervolgens achter dat haar vrienden haar ver vooruit zijn. Na maanden herstel van haar eetstoornis bedenkt Mia een bucketlist vol typische tienerervaringen, om haar verloren tijd in te halen. Kijk ook de trailer.
9. Band of Brothers (-3) IJzersterke oorlogserie gemaakt door Steven Spielberg en Tom Hanks. Het verhaal begint met de training in Amerika voorafgaand aan de landing in Normandië en eindigt in het "Adelaarsnest" van Adolf Hitler, aan het einde van de oorlog. Band of Brothers is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen Ambrose. Lees ook onze recensie.
10. The Pacific (-2) Deze Emmy-winnende serie - en zusterserie van Band of Brothers - uit 2010 werd zeer enthousiast ontvangen. We volgen Robert Leckie, Eugene Sledge en John Basilone, drie Amerikaanse mariniers van de First Marine Division. Hun levens zijn vervlochten met op de achtergrond de strijd in de Pacific ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Lees ook onze recensie

Films op Netflix

1. The Lost City (NIEUW)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 6,1

Acteur Brad Pitt, Sandra Bullock en Channing Tatum in de film 'The Lost City'
Het verhaal gaat over Loretta Sage, een beroemde en briljante romanschrijver, die samen met het omslagmodel van haar splinternieuwe boek op tour om deze te promoten. Tijdens deze tour worden de twee echter ontvoerd door een excentrieke miljardair die hoopt dat zij hem kan leiden naar een oude schat uit haar laatste verhaal. Het onwaarschijnlijke duo stort zich in een meeslepend en episch avontuur en moet samenwerken om de elementen te overleven en de schat te vinden voordat deze voor altijd verloren is. Lees hier waar je The Lost City kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Lost City.

2. Fair Play (NIEUW)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,1

Alden Ehrenreich en Phoebe Dynevor in 'Fair Play'. Bron: Netflix
Het pas verloofde stel Emily en Luke is dolverliefd. Wanneer een felbegeerde promotie in een keiharde financieel bedrijf te grabbel gegooid wordt, verandert de dynamiek tussen het koppel. Luke en Emily hebben torenhoge ambities, maar de weg naar succes komt met een prijskaartje. Lees hier waar je vanaf 6 oktober Fair Play kunt kijken.

Lees onze filmrecensie van Fair Play.

3. Reptile (-1)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 6,9

Benicio del Toro en Alicia Silverstone in 'Reptile'. Bron: Netflix
Een jonge vastgoedmakelaar wordt op brute wijze vermoord. De geharde rechercheur Nichols uit New England is vastbesloten de dader te vatten. Niets is echter wat het lijkt en de elementen uit het dossier doorprikken stelselmatig de illusies uit zijn eigen leven. Lees ook waar je Reptile kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Reptile.

4. Infinite (NIEUW) Deze film vertelt het verhaal van een groep vrijwel onsterfelijke mannen en vrouwen die door de eeuwen heen worden gereïncarneerd en bekend staan als 'The Infinite'. Om een boosaardige schurk tegen te gaan, moet de groep de hulp inschakelen van een man die lijdt aan schizofrenie. Lees hier onze recensie.
5. Sonic the Hedgehog 2 (-2) Dr. Robotnik (Jim Carrey) moet zien te ontsnappen van de grote paddenstoelenplaneet waar Sonic hem naartoe stuurde met de hulp van zijn nieuwe partner, Knuckles de mierenegel. Sonic moet samenwerken met zijn nieuwe vriend Miles "Tails" Prower om het duistere en kwaadaardige duo te stoppen. Lees ook de recensie.
6. Nowhere (-3) Mia is een jonge vrouw die in verwachting is. Ze ontsnapt uit een land in oorlog door zich te verstoppen in een zeecontainer aan boord van een vrachtschip. Na een hevige storm bevalt ze van haar kind terwijl ze verdwaald is op zee, waar ze moet vechten om te overleven. Lees ook onze recensie.
7. Clifford the Big Red Dog (NIEUW) Het verhaal gaat over de tiener Emily Elizabeth. Zij ontmoet een magische dierenbeschermer die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze had nooit verwacht dat ze wakker zou worden met een gigantische rode hond van wel drie meter in haar kleine appartementje in New York. Lees ook de recensie.
8. Maybe I Do (NIEUW) Michelle en Allen hebben een relatie. Ze besluiten hun ouders uit te nodigen om elkaar eindelijk te ontmoeten over het huwelijk. Blijkt dat de ouders elkaar al goed kennen, wat leidt tot verschillende meningen over het huwelijk. Kijk ook de trailer.
9. Mean Girls (NIEUW) De vijftienjarige Cady Heron is opgegroeid in de Afrikaanse jungle en denkt dat ze overal kan overleven. Daar komt ze echter al snel van terug als ze verhuist naar Amerika en daar voor het eerst naar school gaat. Ze merkt dat ze hier ook moet overleven, maar op een heel andere manier. Kijk ook de trailer.
10. Love is in the Air (-9) Dana Randall is een zeer toegewijde piloot voor de non-profit luchtvaartdienst Fullerton Airways in het schilderachtige Far North Queensland. Samen met haar vader Jeff en vriendin Nikki werkt het kleine team samen om de essentiële luchtdiensten te leveren waar de lokale eilandgemeenschappen op vertrouwen. Lees ook onze recensie.

Opvallende zaken op de andere streamingdiensten
Op HBO Max - dat ook volgend voorjaar nog steeds HBO Max heet ondanks verwoedde pogingen voor een naamswijzing - is Starstruck met de release van het derde seizoen de scorende titel. Op Disney+ is dat in de eerste dagen Loki, die vrijdag aan zijn tweede seizoen gestart is.

Actuele video's

Meer actuele video's