Elke week verschijnt er weer een nieuwe lading gloednieuwe content op de vele streamingdiensten die Nederland rijk is. Ook deze week heeft Gids.tv weer de nodige films en series op een rijtje gezet die het waard zijn om te kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

5 kijktips van Gids.tv

Jorik (21 januari)

Prime Video (docuserie, bingen)

Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, geeft een kijkje in zijn leven. Hij deelt hoe hij aspecten van zijn leven als Lil Kleine te veel mee naar huis nam, waardoor hij besloot nuchter te worden en minder te feesten. Nu is hij op weg om een gezondere versie van zichzelf te worden voor zijn familie. Lees ook waar je Jorik kunt kijken.

Lees ook onze review van Jorik.

Griselda (25 januari)

Netflix (serie, première)

Sofia Vergara als Griselda Blanco in 'Griselda'. Bron: Netflix
Een serie geïnspireerd op het leven van de slimme en ambitieuze Griselda Blanco, die een van de meest winstgevende kartels uit de geschiedenis oprichtte. Met een dodelijke combinatie van onverwachte wreedheid en charme wist Blanco in het Miami van de jaren 70-80 moeiteloos te balanceren tussen zakelijke belangen en familiezaken, wat haar de bijnaam "The Godmother" opleverde. Lees hier waar je Griselda kunt streamen.

Lees hier onze review van Griselda, beoordeeld met ★★★ door Gids.tv.

Masters of the Air (26 januari)

Apple TV+ (serie, première)

De cast van de serie 'Masters of the Air'
Het verhaal speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog. Een speciale eenheid van de Amerikaanse, luchtmacht wordt gevormd door elf mannen, die kilometers boven de grond achter de vijandelijke linies in een bommenwerper betrokken zijn bij tijdens de zogeheten 'daglichtbombardementen' door de geallieerden op Duitsland, die van medio 1942 tot het einde van de Tweede Wereldoorlog plaatsvinden. Lees hier waar je Masters of the Air kunt kijken.

Lees ook onze review van Masters of the Air, beoordeeld met ★★★★½ door Gids.tv.

Badland Hunters (26 januari)

Netflix (film)

Bron: Netflix
Na een dodelijke aardbeving geldt in Seoul het recht van de sterkste en komt een onverschrokken jager in actie om een tiener te redden die door een krankzinnige dokter is ontvoerd. Lees hier waar je Badland Hunters kunt kijken.

Dumb Money (28 januari)

Prime Video (film)

Anthony Ramos al Marcos in 'Dumb Money'. Bron: Columbia Pictures
De film is het ultieme David vs. Goliath-verhaal, gebaseerd op het krankzinnige waargebeurde verhaal van gewone mensen die het script op Wall Street omdraaiden en rijk werden door GameStop - ja, de videogamewinkel in het winkelcentrum - om te vormen tot 's werelds populairste bedrijf. Lees hier waar je vanaf Dumb Money kunt kijken.

Andere tips op de streamingdiensten

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.