Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van De slimste mens en B&B Vol liefde en meer

Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van De slimste mens en B&B Vol liefde en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 11 juli

Kijktip :

In een zomer vol herhalingen gaan vanavond weer enkele nieuwe seizoenen van populaire programma's van start: Ik weet er alles van!, B&B Vol liefde en De slimste mens. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 11 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start: Ik weet er alles van! VIPS

RTL 4
20:00 uur

De zomerstop van Goede tijden, slechte tijden is weer aangebroken. Net als de afgelopen jaren wordt de soap in de zomer vervangen door de kennisquiz Ik weet er alles van! We beginnen het seizoen opnieuw met een VIPS-versie. Iedereen heeft zijn eigen specialisme, maar hoeveel weten ze van de specialismes van de andere BN'ers? Zangeres Do, presentator Toine van Peperstraten en First Dates-gastheer Sergio Vyent behoren tot de deelnemers aan dit seizoen.

Slot: Familie Gillis - massa is kassa

SBS 6
20:30 uur

Vanavond is de laatste aflevering van het zevende seizoen van Familie Gillis: massa is kassa te zien op SBS6. Voor Peter is hét moment van de waarheid aangebroken. Hij doet mee aan een vijf kilometer lange wandeltocht, waar hij zich wekenlang op heeft voorbereid. De hele familie staat achter hem: zijn kinderen maken een spandoek, Nicol helpt hem met een goede uitrusting en hij wordt door iedereen gesponsord voor het goede doel. De grote vraag is natuurlijk: haalt Peter de finish?

Romantische comedy: 10 Things I Hate About You

NET 5
20:30 uur

Net5 zendt vanavond de heerlijke romantische comedy 10 Things I Hate About You uit. De mooie en populaire Bianca Stratford zit met een dilemma: een familie-regel verbiedt haar om uit te gaan voordat haar onpopulaire oudere zuster Kat hetzelfde doet. Het probleem is dat Kat altijd chagrijnig is en alle sociale regels aan haar laars lapt. In een poging om Bianca voor zich te winnen probeert een jongen om Kat te koppelen aan Patrick Verona, die net als Kat een rebel is, en daardoor misschien haar hart wel weet te veroveren.

Terug: B&B Vol liefde

RTL 4
20:35 uur

Vorig jaar was het nieuwe programma B&B Vol liefde de hele zomer lang een kijkcijferhit op RTL 4. Het is dus geen verrassing dat er vanaf vanavond een nieuw seizoen te zien is, met acht nieuwe deelnemers. Astrid, Denise, Hans (Italië), Hans (Frankrijk), Martijn, Natasja, Richard en Ted bevinden zich verspreid over Europa in vijf verschillende landen. Ze zijn het avontuur van hun leven aangegaan door zich in het buitenland te vestigen, maar welke Nederlandse partner durft ook over de grens te kijken en maakt het avontuur compleet?

Terug: De slimste mens

NPO 2
20:40 uur

Vanaf vanavond is de populaire kennisquiz De slimste mens terug met een jubileumseizoen. In deze twintigste reeks nemen bekende Nederlanders het onder leiding van Philip Freriks weer tegen elkaar op in de strijd om de titel. Wie wordt de opvolger van Jacob Derwig? In deze eerste aflevering nemen Thomas van Groningen, Femke van der Laan en Tim Senders plaats in de drie stoelen in de studio. Zij worstelen zich door de rondes 3-6-9, Open Deur, Puzzel, Galerij en Collectief Geheugen.

Live: Engeland - Noorwegen (EK vrouwenvoetbal)

NPO 3
20:50 uur

Vandaag begint de tweede speelronde in de groepsfase van het EK vrouwenvoetbal. Deze avond staat de wedstrijd Engeland - Noorwegen in Groep A op het programma. Het duel is vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. Het Engelse vrouwenelftal staat onder leiding van Sarina Wiegman, die grote successen boekte met de Oranjeleeuwinnen. De Engelsen wonnen de openingswedstrijd van het EK in eigen land nipt: Oostenrijk werd met 1-0 verslagen.

Actuele video's

Meer actuele video's