Netflix Top 10: Virgin River nieuwe topper, Equalizer-films succesvol na biosrelease derde deel

Netflix Top 10: Virgin River nieuwe topper, Equalizer-films succesvol na biosrelease derde deel
Best bekeken titels op Netflix

Film :

Elke week is het weer raak: Netflix komt met nieuwe titels die de top-10 van de streamingdienst gaan proberen te bestormen. Gids.tv houdt elke week de top-10 van de streamingdienst in de gaten en houdt je op de hoogte van welke titels er scoren.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Series op Netflix

1. Virgin River, S5 (NIEUW)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,4

In de serie draait het allemaal om Melinda, een verpleegster uit LA die een nieuwe start wil maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en komt er al snel achter dat het leven daar niet zo simpel is als ze had verwacht. Bekijk hier waar je Virgin River kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Virgin River seizoen 5.

2. Top Boy, S3 (NIEUW)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 8,4

Sully's acties aan het einde van het laatste seizoen hebben zijn relatie met Dushane veranderd. Terwijl er nieuwe gedeelde problemen ontstaan, wordt alles wat ze hebben opgebouwd bedreigd door krachten buiten en binnen hun rijk. Kunnen ze naast elkaar bestaan volgens de regels van de straat die ze hun hele leven hebben gevolgd, in een wereld die voor hen aan het veranderen is?

Lees hier onze serierecensie van Top Boy seizoen 3.

3. Liebes Kind [Dear Child] (NIEUW)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,5

Lena leeft in volledige afzondering in een streng beveiligd huis met de twee kinderen Hannah en Jonathan. Ze eten, gaan naar het toilet en naar bed op precies voorgeschreven tijden. Zodra een mysterieuze man de kamer binnenkomt, gaan ze in de rij staan om hun handen te laten zien. Lees hier waar je Liebes Kind kunt kijken.

Lees ook onze serierecensie van Liebes Kind.

4. Who is Erin Carter? [Palomino] (-3) Erin Collantes is een Britse lerares die de droom van een expat in Spanje waarmaakt. Daar raakt ze betrokken bij een overval op een supermarkt. Wanneer een van de overvallers beweert haar te herkennen, dreigt Erins leven uiteen te vallen. In Palomino, een stad vol geheimen, moet Erin vechten om haar naam te zuiveren en haar familie te beschermen. Lees ook de recensie.
5. One Piece (-3) De piraten heersen over de zeeën, en alleen de sterkste hebben de kans om aanspraak te maken op de mythische schat die bekend staat als 'One Piece' die werd achtergelaten door de grootste piraat van allemaal, Gol D. Roger. Jaren na de dood van Roger droomt een jonge jongen met de naam Monkey D. Luffy ervan zijn eigen bemanning groot te brengen, One Piece te vinden en zichzelf uit te roepen tot piratenkoning. Lees ook onze recensie.
6. El cuerpo en llamas [Burning Body] (NIEUW) De serie speelt zich af in mei 2017. De verkoolde resten van politieagent Pedro worden gevonden in een uitgebrande auto bij het stuwmeer van Foix in Barcelona. De ontdekking wekt al snel de interesse van de omwonenden. Vooral wanneer het onderzoek een netwerk van giftige relaties, bedrog, geweld en seksuele schandalen aan het licht brengt waarbij Pedro en twee collega-politieagenten betrokken zijn: zijn partner Rosa en haar ex-vriend Albert. Gebaseerd op ware gebeurtenissen. Lees ook de recensie.
7. Spy Ops (NIEUW) Agenten en inlichtingenofficieren van geheime diensten als MI6 en CIA delen verhalen uit het spionagevak. Onder andere wordt uit de doeken gedaan hoe tijdens de Koude Oorlog campagnes zijn opgezet en staatsgrepen zijn uitgevoerd door geheim agenten. De verhalen worden veelal verteld aan de hand van interviews met de bewuste ambtenaren, officieren en spionnen. Lees ook de recensie.
8. Selling the OC (NIEUW) De Oppenheim Group breidt uit naar Orange County waar een gloednieuw makelaarsteam luxueuze strandvilla's aanbiedt en bekende personaliteiten goede sier maken. Kijk ook de trailer.
9. Knokke Off (-5) Het verhaal gaat over de twintigers Louise en Alexander. Zij beleven samen met hun vrienden een schijnbaar onbezonnen zomer in het Belgische kustplaats Knokke. Door de hoge verwachtingen van hun ouders dreigen ze echter zichzelf te verliezen in luxe en feesten. Hun wereld wordt daarbij bovendien hevig verstoord door de komst van Daan en zijn moeder Melissa. Lees ook onze recensie.
10. Ragnarok, S3 (-5) In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Kijk ook onze trailer.

Films op Netflix

1. Happy Ending (–)

Gids.tv: ★★½ | IMDb ★ 5,5

Joy Delima, Gaite Jansen en Martijn Lakemeijer in 'Happy Ending'. Bron: Netflix
Luna en Mink zijn een gelukkig koppel dat hun eenjarig samenzijn viert. Mink weet niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer bij hem over durft te beginnen. Wanneer haar beste vriendinnen Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt Luna een spannend idee aan hem voor: een trio. Lees hier waar je Happy Ending kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Happy Ending.

2. The Equalizer 2 (NIEUW)

IMDb ★ 6,7

Denzel Washington en Melissa Leo in 'The Equalizer 2'. Bron: Universal
Robert McCall is teruggekeerd als privédetective 'The Equalizer'. Hij neemt het op voor de mensen van een gewelddadig misdrijf. Maar hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand waar hij van houdt? Lees hier waar je The Equalizer 2 kunt kijken.

3. Heart of Stone (+1)

Gids.tv: ★½ | IMDb ★ 5,2

Gal Gadot in 'Heart of Stone'. Bron: Netflix
Rachel Stone is een inlichtingenagent én de enige vrouw die tussen haar machtige, wereldwijde vredeshandhavingsorganisatie en het verlies van haar meest waardevolle - en gevaarlijke - bezit staat. Lees hier waar je Heart of Stone kunt kijken.

Lees hier onze recensie van Heart of Stone.

4. Jack Reacher (NIEUW) Een sluipschutter schiet naar een menigte tijdens het spitsuur. Er vallen zes schoten en vijf doden. Na enig onderzoek wijst al het bewijsmateriaal in de richting van de man in hechtenis. Wanneer de verdachte ondervraagd wordt, vraagt hij om Jack Reacher. Deze voormalige soldaat zwerft nu door de VS om het onrecht te bestrijden. Kijk ook de trailer
5. Jack Reacher: Never Go Back (NIEUW) Jack Reacher (Tom Cruise) vertrekt naar zijn vroegere militaire basis in Virginia, waar hij heeft afgesproken met Major Susan Turner. De ontmoeting wordt uitgesteld wanneer blijkt dat Turner is gearresteerd. Er is wel een andere officier die Reacher graag wil ontmoeten... Kijk ook de trailer.
6. The Grinch (NIEUW) De Grinch is een zuur en verbitterd op een kat lijkend wezen met een hart dat twee maten te klein is. Hij woont in een donkere grot op een besneeuwde bergtop ten noorden van Whoville, het thuis van de warmhartige en vrolijke Who's. Zijn enige vriend is zijn hond, Max. Kijk ook de trailer.
7. The Ruins (-4) Vele jonge Amerikanen komen elk jaar af op de stralende zon, het heerlijke water en de vele zandstrandjes, op zoek naar niet al te duur vertier. Zo ook Amy en Stacy, twee vriendinnen met hun zeer verschillende vriendjes, de serieuze student medicijnen Jeff en de feestende vrijbuiter Eric. Lees ook onze recensie.
8. The Equalizer (NIEUW) Robert McCall is een man met een mysterieus verleden. Hij woont in Boston en leidt een onopvallend bestaan. Zijn leven verandert als hij een jonge prostituee, Teri, probeert te redden. Hij komt oog in oog te staan met zeer gewelddadige Russische gang... Kijk ook de trailer
9. Choose Love (-1) De interactieve film volgt Cami Conway, een geluidstechnicus die ogenschijnlijk alles heeft. Ondanks haar droombaan, geweldige vriend Paul en toekomstplannen heeft Cami het gevoel dat er iets ontbreekt. Ze heeft twijfels over wat haar te wachten staat en ze kijkt voortdurend terug naar haar vroegere doelen en relaties. Lees ook onze recensie.
10. You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah (-3) Stacy en Lydia zijn al hun hele leven beste vriendinnen. De twee twaalfjarigen zijn vastbesloten om de allerbeste bat mitswa te organiseren om ervoor te zorgen dat hun volwassen leven met een knaller begint. Maar wanneer de populairste jongen van de school, Andy Goldfarb, tussen hen in komt te staan, is het maar de vraag of hun vriendschap en de feestplannen het overleven. Lees ook onze recensie.

Opvallende zaken op de andere streamingdiensten
De release van The Little Mermaid (2023) op Disney+ schud de boel daar flink op: de film is nu de best bekeken film op de dienst. Op Prime Video is The Wheel of Time voor de tweede week op rij de best bekeken serie van het weekend. Indiana Jones and the Dial of Destiny komt (nu de film te koop is) binnen op #5 in de Pathé Thuis top-20, net voor The Nun, die vanwege de biosrelease van het tweede deel ook weer populair is.

Actuele video's

Meer actuele video's