Netflix Top 10: Love is in the Air vervangt Love at First Sight als romantische topper

Netflix Top 10: Love is in the Air vervangt Love at First Sight als romantische topper
Best bekeken titels op Netflix

Film :

Elke week is het weer raak: Netflix komt met nieuwe titels die de top-10 van de streamingdienst gaan proberen te bestormen. Gids.tv houdt elke week de top-10 van de streamingdienst in de gaten en houdt je op de hoogte van welke titels er scoren.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Films op Netflix

1. Love is in the Air (NIEUW)

IMDb ★ 5,7

Delta Goodrem als Dana in 'Love is in the Air'. Bron: Netflix
Dana Randall is een zeer toegewijde piloot voor de non-profit luchtvaartdienst Fullerton Airways in het schilderachtige Far North Queensland. Samen met haar vader Jeff en vriendin Nikki werkt het kleine team samen om de essentiële luchtdiensten te leveren waar de lokale eilandgemeenschappen op vertrouwen. Wanneer de Londense William naar hen wordt gestuurd om de financiën van de organisatie te beoordelen, verwelkomt Dana hem, omdat ze weet dat ze sterk afhankelijk zijn van de subsidies van zijn bedrijf. Lees ook waar je Love is in the Air kunt kijken.

2. Reptile (NIEUW)

IMDb ★ 6,9

Benicio del Toro en Alicia Silverstone in 'Reptile'. Bron: Netflix
Een jonge vastgoedmakelaar wordt op brute wijze vermoord. De geharde rechercheur Nichols uit New England is vastbesloten de dader te vatten. Niets is echter wat het lijkt en de elementen uit het dossier doorprikken stelselmatig de illusies uit zijn eigen leven. Lees ook waar je Reptile kunt kijken.

3. Nowhere (NIEUW)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 6,5

Bron: Netflix
Mia is een jonge vrouw die in verwachting is. Ze ontsnapt uit een land in oorlog door zich te verstoppen in een zeecontainer aan boord van een vrachtschip. Na een hevige storm bevalt ze van haar kind terwijl ze verdwaald is op zee, waar ze moet vechten om te overleven. Lees hier waar je Nowhere kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Nowhere.

4. Love at First Sight (-3) Hadley en Oliver ontmoeten elkaar door een speling van het lot op de luchthaven van New York. In korte tijd leren ze elkaar in het vliegtuig beter kennen. Helaas verliezen ze elkaar bij aankomst in Londen uit het oog. De kans dat ze elkaar ooit zullen terugzien is miniem. Misschien helpt Cupido wel een handje. Lees ook de recensie.
5. The Black Book (+2) In deze gruwelijke misdaadthriller neemt een rouwende man het recht in eigen handen om de gerechtigheid van zijn zoon te krijgen. Een Nigeriaanse thriller met Richard Mofe-Damijo in de hoofdrol. Kijk ook de trailer.
6. Snake Eyes: G.I. Joe Origins (-3) In deze actiefilm uit het jaar 2021 spelen Henry Golding en Samara Weaving de hoofdrollen. Hij wil één van de elite-moordenaars van de Arashikage-clan zijn, maar de weg naar deze kringen is doordrenkt van zweet en bloed. Kijk ook de trailer.
7. Sonic The Hedgehog 2 (NIEUW) Dr. Robotnik (Jim Carrey) moet zien te ontsnappen van de grote paddenstoelenplaneet waar Sonic hem naartoe stuurde met de hulp van zijn nieuwe partner, Knuckles de mierenegel. Sonic moet samenwerken met zijn nieuwe vriend Miles "Tails" Prower om het duistere en kwaadaardige duo te stoppen. Lees ook de recensie
8. Spy Kids: Armageddon (-2) De kinderen - Tony en Patty Tango-Torrez genaamd - van de beste geheim agenten ter wereld zorgen er per ongeluk voor dat een game-ontwikkelaar een zeer gevaarlijk computervirus kan loslaten. Familiefilm vooral geschikt voor kinderen. Lees ook onze recensie.
9. Znachor [Forgotten Love] (NIEUW) Een gerespecteerd chirurg verliest zijn familie en geheugen. Vele jaren later, vergeten en arm, ontmoet hij zijn volwassen dochter maar beiden zijn zich niet bewust van hun band. Kijk ook de trailer.
10. Banlieusards 2 [Street Flow 2] (NIEUW) De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven ieder op hun eigen wijze, strijden voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs. Lees ook de recensie.

Series op Netflix

1. Sex Education, S4 (–)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 8,3

Asa Butterfield als Otis Milburn in 'Sex Education' seizoen 4
Nu Moordale officieel is gesloten moeten de studenten naar een nieuwe school: Cavendish. Daar houden de avonturen van Otis, Eric, Maeve en alle anderen dan ook definitief op. Zeer popularie hitserie met onder andere acteur Asa Butterfield in de hoofdrol. Lees hier waar je de serie Sex Education seizoen 4 kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van Sex Education seizoen 4.

2. Het Gouden Uur, S1 (–)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,7

De heftige en snoeiharde Nederlandse serie met Mocro Maffia-acteur Nasrdin Dchar scoort de pannen van het dak op de streamingdienst. De NPO-serie gaat over Mardik. Het eerste uur na een terroristische aanslag is cruciaal. Mardik is een zeer gedreven rechercheur van Afghaanse afkomst, die enorm wordt gewantrouwd door AIVD-medewerker Joëlle. Dit komt omdat ze iets over zijn verleden heeft ontdekt. Lees hier waar je de serie Het Gouden Uur kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van Het Gouden Uur.

3. Liebes Kind [Dear Child] (–)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,5

Lena leeft in volledige afzondering in een streng beveiligd huis met de twee kinderen Hannah en Jonathan. Ze eten, gaan naar het toilet en naar bed op precies voorgeschreven tijden. Zodra een mysterieuze man de kamer binnenkomt, gaan ze in de rij staan om hun handen te laten zien. Lees hier waar je Liebes Kind kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van Liebes Kind.

4. Virgin River, S5 (–) In de serie draait het allemaal om Melinda, een verpleegster uit LA die een nieuwe start wil maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en komt er al snel achter dat het leven daar niet zo simpel is als ze had verwacht. Lees hier onze recensie.
5. Who Killed Jill Dando? (NIEUW) Herbeleef de schokkende moord in het jaar 1999 op de geliefde tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft verbijsteren, in deze diepgaande documentaire. Lees ook de recensie.
6. Band of Brothers, S1 (–) IJzersterke oorlogserie gemaakt door Steven Spielberg en Tom Hanks. Het verhaal begint met de training in Amerika voorafgaand aan de landing in Normandië en eindigt in het "Adelaarsnest" van Adolf Hitler, aan het einde van de oorlog. Band of Brothers is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen Ambrose. Lees ook onze recensie
7. Love is Blind, S5 (–) Liefhebbers van datingshows hebben een feestavond. Het nieuwe seizoen 'Love is Blind' is nu te zien bij Netflix. En dat terwijl seizoen vier pas een halfjaar geleden is afgelopen. Gaat Cupido raak schieten? Kijk ook de trailer
8. The Pacific, S1 (–) Deze Emmy-winnende en zusterserie van Band of Brothers uit 2010 werd zeer enthousiast ontvangen. We volgen Robert Leckie, Eugene Sledge en John Basilone, drie Amerikaanse mariniers van de First Marine Division. Hun levens zijn vervlochten met op de achtergrond de strijd in de Pacific ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Lees ook onze recensie
9. Murdaugh Murders: A Southern Scandal S2 (-3) Deze Amerikaanse misdaaddocumentaire over het schokkende verhaal van Mallory Beach maakt indruk op de streamingdienst. Na een bootongeluk is een stadje in rep en roer en komt het gruwelijke gedrag van een rijke familie aan het licht. Kijk ook de trailer.
10. Encounters (NIEUW) In deze docuserie over wereldwijde, massale ufomeldingen en alienswaarnemingen in de afgelopen vijftig jaar worden ooggetuigenverslagen uitgeplozen en interviews getoond met diverse experts en vele anderen. Samen met nieuw bewijs worden deze universele mysteries in Encounters onderzocht. Lees ook onze recensie.

Opvallende zaken op de andere streamingdiensten
Elemental is de nieuwe Pixar film die vanaf nu op Disney+ te zien is en nu al op nummer 1 staat. Ook de nieuwe docufilm op Prime Video over Bilal Wahib is populair, terwijl de serie Gen V daar naar de nummer 1 op seriegebied is gestegen. In de Pathé Thuis top 20 is No Hard Feelings sinds de film te huur is nu de best bekeken film van het platform.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV